4000 грн на місяць

Смысл Победы.

• Автор теми Автор теми прут
  • Дата створення Дата створення
Вы заметили общею тенденцию для патриотистов, сепаратистов и прочих мудакистов? Они всегда рассуждают про потом.

- сначала мы.... (идут матерные термины)... врагов, потом мы уже начнем.

Что потом и что начнем вы от них никогда не добьетесь. Более того, они будут делать все, чтобы потома не наступило.
"Мы на горе всем буржуям..." А вот Макарка ждать не стал, а взял книжку и стал учить аглицкий язык. Тока это его не спасло...:(

Мене одне цікавить, як би себе поводили ці лантухи, хрюні, мауси 75 років тому. Зараз дуже легко про це писати. Що робив би лантух в 1933 році. ,Може ходив би і конфісковував?
А в 37-му?
В 1942 взимку в Харкові?
А зараз просто про це писати. Той винен, той винен.
Людей вже нема. Ніхто не може ні підтвердити, ні заперечити

Мене одне цікавить, як би себе поводили ці лантухи, хрюні, мауси 75 років тому. Зараз дуже легко про це писати. Що робив би лантух в 1933 році. ,Може ходив би і конфісковував?
А в 37-му?
В 1942 взимку в Харкові?
А зараз просто про це писати. Той винен, той винен.
Людей вже нема. Ніхто не може ні підтвердити, ні заперечити

Відносно мене нема ніякого секрету Полішинеля.

Або 20-та гренадерська, або дивізія Галичина.

зі. Ходив і конфіскував - це до дідів, які воювали.

Смєшалісь в кучу, коні, люді....

Я же не обязан вас обучать
:іржач: шо пропагандер, обосратушки. чему ты обучить можешь, разве шо: спиздел и громко верещать, "не я не я.вы не понимаете ничего, величие руськай сивилизации выше вас."
уволят тебя, за профнепрегодность, приходи ко мне я тебя направлю по твоей специальности работать.Будешь коровам жопы вылизывать или доярам

Відносно мене нема ніякого секрету Полішинеля.

Або 20-та гренадерська, або дивізія Галичина.

зі. Ходив і конфіскував - це до дідів, які воювали.

Смєшалісь в кучу, коні, люді....
Ти трошки сплутав. Ти не те уявив. 80 рокыв тому ти не мав би ноубука, мобільного телефона т.ін. У тебе в кращому випадку було би 7 класів освіти.
Ти уяви себе на місці тих, хто жив в ті часи.
І коли через декілька десятиліть з'явиться ось таке, як ти, і почне все паплюжити

Ти трошки сплутав. Ти не те уявив. 80 рокыв тому ти не мав би ноубука, мобільного телефона т.ін. У тебе в кращому випадку було би 7 класів освіти.
Ти уяви себе на місці тих, хто жив в ті часи.
І коли через декілька десятиліть з'явиться ось таке, як ти, і почне все паплюжити

Навіть з смикласною освітою я би не воював за вампірив, вбивших моїх рдних у 32-34(це мій випадок), та у 39-41.

Не треба робити з людей дурнів.

У вояків Дивізії Галичина був конкурс 86 000 на 13000 місць. Чому?

зі. Більшовики виграли війну не тому шо за ними пішов народ, а тому шо вони принудили воювати своїх солдат.

Назад
Зверху Знизу