AposTol Статус: Офлайн Реєстрація: 14.09.2005 Повідом.: 950 11.05.2006 #41 2lavaget, слыш, а можно у тебя как то не весь сразу твой список, а выборочно кое какие песни мне нужны...
2lavaget, слыш, а можно у тебя как то не весь сразу твой список, а выборочно кое какие песни мне нужны...
Богдан Логвиненко Статус: Офлайн Реєстрація: 22.07.2006 Повідом.: 27 22.07.2006 #42 В мене близько 20гіг української музики без попси, лише нєформат та андерґраунд, можу комусь шота і записати! ))
В мене близько 20гіг української музики без попси, лише нєформат та андерґраунд, можу комусь шота і записати! ))
AposTol Статус: Офлайн Реєстрація: 14.09.2005 Повідом.: 950 24.07.2006 #43 А списочек твой можно заполучить?
Ramone Статус: Офлайн Реєстрація: 30.06.2006 Повідом.: 58 24.07.2006 #44 TattooHa сказав(ла): из списка кой-чего слушаю а какая разница, украинское\неукраинское 2pre-last: помню-помню как сходил я на концерт Тола и Скинхейт год назад... хорошо что в харькове скинов так мало Натисніть, щоб розгорнути... у вас вроде саммит скинячий был, из России приезжали, группы ******ские играли. Им еще город очень понравился
TattooHa сказав(ла): из списка кой-чего слушаю а какая разница, украинское\неукраинское 2pre-last: помню-помню как сходил я на концерт Тола и Скинхейт год назад... хорошо что в харькове скинов так мало Натисніть, щоб розгорнути... у вас вроде саммит скинячий был, из России приезжали, группы ******ские играли. Им еще город очень понравился
Богдан Логвиненко Статус: Офлайн Реєстрація: 22.07.2006 Повідом.: 27 17.08.2006 #45 AposTol сказав(ла): А списочек твой можно заполучить? Натисніть, щоб розгорнути... Та ні, от багато різного, але все розкидано, ви питайте, що цікавить, якщо треба, числа 22 можна буде зустрітися, в мене вільний день буде : )
AposTol сказав(ла): А списочек твой можно заполучить? Натисніть, щоб розгорнути... Та ні, от багато різного, але все розкидано, ви питайте, що цікавить, якщо треба, числа 22 можна буде зустрітися, в мене вільний день буде : )