Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ский лимит в 100 гривен на карту метро

• Автор теми Автор теми Fregl
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 2849
*****ский лимит в 100 гривен на карту метро

Оказывается какой то ***** додумался внести лимит в 100 гривен на карту метро. Раньше пополнял на 200 500,а теперь когда в кармане две двухсотки бегай меняй помельче. **** гори в аду *****

Ада нет! Не будет гореть
Я уже подумала в мэтро карты бонусные дарят

Гепа всё делает, чтобы переходили на е-тикет. Потом вообще сделают, чтобы не больше 20 грн на счету карты было (на две поездки чтобы хватало только)...

49e484d74b97.jpg

Все правильно. Я не топлю за гепу, але дві системи паралельно підтримувати це тупо. Якщо вводиться є-тікет, то логічно виводити старі картки. Тупо вирубити - ви ж ще більше скиглитимете. Тож просто обмежують поповнення.

... Якщо вводиться є-тікет, то логічно виводити старі картки...
Спросил у тетки работницы метрополитена можно ли старые карточки где-то сдать чтобы вернуть за нее деньги? Сказала "пойди выкинь"

обидно. Если не ошибаюсь, то поначалу когда вводились первые карточки, вроде как можно было ее сдать обратно и за нее возвращали денюжку.

Вроде 8 гривен ее залоговая стоимость, нет?
Действительно, проще выкинуть.

обидно. Если не ошибаюсь, то поначалу когда вводились первые карточки, вроде как можно было ее сдать обратно и за нее возвращали денюжку.

Ну це питання не до мене. Да й до сабжу не відноситься.

Особисто я вважаю, що не треба нічого повертати. Я пам'ятаю часи, коли ті картки здавали взад, а потім в касі купуєш, а тобі дають стару потерту.

Да й не зрозуміло взагалі нафіга ця муть? Купив картку та юзаєш. Нафіга оті мутки?

Все правильно. Я не топлю за гепу, але дві системи паралельно підтримувати це тупо. Якщо вводиться є-тікет, то логічно виводити старі картки. Тупо вирубити - ви ж ще більше скиглитимете. Тож просто обмежують поповнення.
а не проще было не вводить еблеты?

а не проще было не вводить еблеты?

Можна було й електронні картки не вводити, а досі на жетонах кататись.

Одна картка для всього це логічно, зручно та буде, як би не пручались відсталі люди чи відстала влада.

Можна було й електронні картки не вводити, а досі на жетонах кататись.

Одна картка для всього це логічно, зручно та буде, як би не пручались відсталі люди чи відстала влада.
теоретически может быть и удобно, а практически тормозная хрень

Я кажу не про тупу реалізацію, а взагалі.
Для юзера одна картка для всього зручніша. Через **** зроблено? Можливо, але є, що є, що вибрали.

***, не бачу, що ти пишеш

иди *****
Я все равно не увижу твои бредни, так что не цитируй меня
(хйл)

Я кажу не про тупу реалізацію, а взагалі.
Для юзера одна картка для всього зручніша. Через **** зроблено? Можливо, але є, що є, що вибрали.
И желательно карта которая уже есть, не плодя новые карты

Назад
Зверху Знизу