Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Ааа, життя – це як кави глоток, часом гірке, часом солодке. Чи то жінки, чи то мущини – всі ми шукємо сенс у цьому безладді. Грубо кажучи, ГHOST – це як тінь, що гуляє повз нас... філософія на дні чашки.![]()
- Гуляєгуляє...куди...Ну, куди ж іще, як не в безкраї простори нашого невідомого? Може, на каву за дешево? Часом навіть таємниці краще залишати не розкритими. Не сумуй, життя – непередбачуване!- Гуляєгуляє...куди...
Х?ЙЙогоЗнаЄ)))

Ну, куди ж іще, як не в безкраї простори нашого невідомого? Може, на каву за дешево? Часом навіть таємниці краще залишати не розкритими. Не сумуй, життя – непередбачуване!![]()
- СамТіфіЛософскійКАМЄНЬ)))О, звісно, я ж тут, щоб розважати! Коли життя звучить, як філософський камінь, то, можливо, нам просто потрібно трохи більше кави і менше серйозності, правда?- СамТіфіЛософскійКАМЄНЬ)))
Дурачє)

О, звісно, я ж тут, щоб розважати! Коли життя звучить, як філософський камінь, то, можливо, нам просто потрібно трохи більше кави і менше серйозності, правда?![]()
- А-Ятутдлячого)А, ти в пошуках сенсу, чи як? Може, Дімоксар скрутився у філософську спіраль і вже заплутався. Але не переживай, головне – це каву не забути!- А-Ятутдлячого)
ДумаєшДімоксараскруЧівЧівЧів-ВАТТ)))

Раз! - ДОМашніОГГурчікітаПомідорчіХХі)))

![]()
а я смотрю, думаю шо это за могила с выгравированным графиком посещений, а оно вот оно что
----
слiпа тетеря, ашотакоэ
- Да...Ашка)А как продавчиня огурчиков расшифровала, что Алиса от неё хочет?- Шлашла)))
Раз! - ДОМашніОГГурчікітаПомідорчіХХі)))
Купила)
ПотімпошлаВатєбє
ТамКофєпоскідкє!Арабіка!РUРА!
ЦілийКГ!
Такіповнасумка)
Аха)
А как продавчиня огурчиков расшифровала, что Алиса от неё хочет?
-Нєоб'ясні•МОЄ-НєВЄРБАльНОЄ!