Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Может адресом ошиблись![]()
Всі ми зараз живемо в ілюзії , що тиждень - два війна скінчиться і ми як почнемо всі працювати - заробляти - розбудовувати. В кафе - шантани ходити і кричати « да я під пулями літак збив « Десь там недалеко нас чекають 100 млрд євро . Боюся , що то не так . Як людина практична , в котрої **** не займає багато часу , я дізнався як і скільки відбудовували міста після знищення. І коли вони вийшли на довоєнний рівень
від 10-20 років до приблизно николи
Тому може за допомоги своєї жінки краще інтегруватись в Британії ? Я не для себе питаю . Я нікуди не поїду звідси але для вас молодих та амбітних чоловіків така можливість виїхати - як подарунок .
можливісь виїхати лише після перемоги.
інтегруватись в брітанії может бути складніше деінде. у аби якому випадку це довге та складне рішення
брітанія як львів, сонячних днів добре якщо тиждень у рік
Вперше в моєму житті водоканальщики приїхали через хвилин сорок на виклик
Возле моего дома упало(( у всех домов стекла нафих, мои в то числе![]()
Завтра есть кому заделать фанерой хотя бы. Да что ж за чернуха ******
К хорошим новостям
Мои там получили эту карточку параграф 24, малые могут в школу идти, а взрослые работать официально.
Заводит со мной разговоры, когда мир настанет, продать всё и уехать к ним... Я что-то не готов к таким переменам.
Хотя и мог бы.