Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Штани за 40 гривень, тобто картоха

🔴 22:25 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
  • 🔴 22:25 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Це гарно. У мене також є знайомі поза межами, у похилому віці, які ще літають.
Але поки вони живі, у них є надія на майбутнє і плани.
А я живу у стані гри в рулетку.
Або миші, яка ще бігає, але кіт вже близько.
І нема того, хто віником відігнав би котиська - не чіпай мишу, вона теж жити хоче.

• 🔴 22:25 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
У мене тут виявився один приятель із Ізраїлю.
Не дивлячись на те, що вони постійно живуть у стані терору, все не міг збагнути наших реалій.
Мов, доки тебе не зарізали ножем на вулиці, не підірвали автобуса, в якому ти їдеш, або не збили на зупинці автівкою, то все якось не те щоб несерйозно, а якось не по-нашому.
Його місто в Ізраїлі приблизно таке, як моя локація у Харкові. Тобто наостанок.
Все змінилось 7 жовтня минулого року. Тим більш що у його сім'ї було кому йти "на війноньку".

Спілкуємось кожного дня.
Короткий огляд подій за добу - у масштабі і у приватному житті. Трішки про здоров'я і хто що прочитаа розумного або просто гарного.
Закінчується спілкування однаково.
Він -Будем жить!
Я - А что нам еще остается...

Справа не в тому скільки років, справа в чомусь іншому.
Батько моєї подруги помер не дожив декілька місяців до 93 років. Ток от, я його бачила останній раз живим, коли йому було 88 років, і він хотів летіти в Ніццу на конференцію. Не полетів, бо ковід завадив.
І ще згадала, десь в 2012-2013 році до мне в турагенцію прийшла туристка 1938 року народження і замовила автобусний тур в Угорщину. І наступні три роки літала в Карлови Вари щорічно.
при пенсии в 100 евро, можно только замовити посмотреть телевизор.

война это у нас, у них можно сказать АТО, при том что еще никто террористов не присылает много.
Террористы там не переводились все годы существования Израиля.
И сейчас не переводятся.
Предпоследние военные действия велись летом 2014.
Продолжались месяца полтора.
Сейчас это как ты говоришь АТО распространено на полстраны и на 2 фронта.
Это уже война, а не АТО, а для мирняка то же, что у нас

Це гарно. У мене також є знайомі поза межами, у похилому віці, які ще літають.
Але поки вони живі, у них є надія на майбутнє і плани.
А я живу у стані гри в рулетку.
Або миші, яка ще бігає, але кіт вже близько.
І нема того, хто віником відігнав би котиська - не чіпай мишу, вона теж жити хоче.
Та ото ж. При наявності здоров'я, кожна людина вибирає сама комфортний для себе стан. І це не залежить від віку.

Та ото ж. При наявності здоров'я, кожна людина вибирає сама комфортний для себе стан. І це не залежить від віку.
Та який зараз комфортний стан?
Кожен у Харкові обирає для себе спосіб відволікання.
Як узяти людей похилого віку, то хто гарячково готує і ість їжу, хто гадалок по тв чи в інтернеті дивиться. Хто що...
Я влітку годинами гуляла, іноді в Марінеллу ходила, сідала обличчам до прапора, щоб плекати в собі надію.
Зараз фактично книжки, бо сонце люблю, а його нема.
А історичний фон у книжках надію відбирає, бо все повторюється, як хід годинникових стрілок. І нема на них ради. Особливо длч секундних.

мясо-сало в Покровске -- и мясо-сало в Харькове -- и мясо-сало в Тернополе = будут стоить по разному.
Цена разная в зависимости от района/близости фронта и т.п.
мясо-сало в Черкасах значительно дороже чем мясо-сало в Харькове...

мясо-сало в Черкасах значительно дороже чем мясо-сало в Харькове...
не думаю что сильно, 400 км это не то расстояние которое не преодолеет предприниматель или сеть для получения прибыли.
да и сало бывает разное, по 100 грн это для перекрутки, а по 200 уже тает во рту.
вообще сало это целая наука, можно покупать только по знакомству или у мясника, которого нет заинтересованности втулить тебе фигню

Я взагалі небагато їм.
Якщо сьогодні

Вівсяна кашка з пакетика зі шматочком масла. Перед нею кава з таком. :)
Гречана каша з тушкованою свининою
1 бутерброд з грудинкою
Впродовж дня чорний виноград
В якості смаколиків 2 маринованих огірочка
Ще чай пила з маненькими пончиками із залишку тіста з атб.

Все це по парі-трійці столових ложок.

Написано в вільному порядку, а не так як їлось.

Хліб майже не їм.
Те що я кажу пончики, то було грам 100 готового тіста. Може трішки менше.
А как вы сегодня покакали?

не думаю что сильно
Ну не в 2 раза, но дороже и это заметно. И в принципе базар там дороже сейчас.

вообще сало это целая наука.
Да! У нас сало лежит порезанное на полоски, а там куски метр на метр лежат на столе, и когда подходишь спрашивают - а с какой стороны и сколько отрезать))

Такі так, у когось іжа асоціюється з задоволенням, у когось - зі здоров'ям, а у мадам - з гімнами.
Ну шо поробиш, люди різні.

Интересно как штаны связаны с картошкой ?:незнаю:))

IMG_20241126_110344.jpg

І єті люді запрєщают мнє ковірятца в носу!

отвечает за экономику правительство, а не экономика отвечает за экономику
я конечно понимаю, что сейчас эпоха потужности, но все же
Скажите, а что, ну сугубо по вашему, должен сделать найпотужниший, ейли, к примеру, 30% Сумской области, где картофан выращивали либо заминировано, либо простреливается.
Подскажите действенный рецепт, как сделать так, чтоб бульба в цене не росла.
Может быть ты пойдешь по субботам в поле въебывать?

Скажите, а что, ну сугубо по вашему, должен сделать найпотужниший, ейли, к примеру, 30% Сумской области, где картофан выращивали либо заминировано, либо простреливается.
Подскажите действенный рецепт, как сделать так, чтоб бульба в цене не росла.
Может быть ты пойдешь по субботам в поле въебывать?
какого хрена ты мне задаешь свои тупые вопросы??? потужный свое рыло потужно всунул??? вот пускай теперь и думает, что делать.
это полностью его зона ответственности. а если нету мозгов, то пускай пи.... вслед за р.... кораблем. кстати ему уже и давно пора

Назад
Зверху Знизу