Статус:
Offline
Реєстрація: 26.02.2012
Повідом.: 8287
Реєстрація: 26.02.2012
Повідом.: 8287
- 🟡 04:45 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
- #1
Потрібні шроти копчені.
Холоднокопчені або гарячекопчені, але шоб копчені.
І олія.
В радянському рецепті 75% соняшникової олії і 25% гірчичної олії.
Я думаю, використання 100% рафінованої соняшникової олії халтурою не буде.
Банки твіст, кришки.
Більше нічого не треба.
Я шпроти брав такі
Копчені, без голови, не салака.
Не скажу шоб ідеальні, інших не знайшов.
Якщо банка 200 грамова, кладемо 130 грам шпротів і 50 грам олії.
Щоб шпроти не потріскали, олію нагріти і в банку заливати гарячою.
То ризикований момент, бо може тріснути банка.
Банки закриваємо і ставимо варитись у скороварку на 1 годину, або в каструлю з водою на 5 годин.
Шпроти в банці повинні постояти мінімум місяць.
Холоднокопчені або гарячекопчені, але шоб копчені.
І олія.
В радянському рецепті 75% соняшникової олії і 25% гірчичної олії.
Я думаю, використання 100% рафінованої соняшникової олії халтурою не буде.
Банки твіст, кришки.
Більше нічого не треба.
Я шпроти брав такі
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Копчені, без голови, не салака.
Не скажу шоб ідеальні, інших не знайшов.
Якщо банка 200 грамова, кладемо 130 грам шпротів і 50 грам олії.
Щоб шпроти не потріскали, олію нагріти і в банку заливати гарячою.
То ризикований момент, бо може тріснути банка.
Банки закриваємо і ставимо варитись у скороварку на 1 годину, або в каструлю з водою на 5 годин.
Шпроти в банці повинні постояти мінімум місяць.