Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сху ялі. Ростов рєзіновий, як оказалось. Пришлють Іл 76, шоб пріданоє вмєстілось. І алгА.
Тю, немає потужної звукової хвилі - це і є безшумний в порівнянні з тим, що було...Безшумний треба було в лапках писати, бо єдине, що відрізняє його від звичайного надзвукового літака це довгий загостренний ніс. Він дає можливість не створювати потужну звукову хвилю перед собою, яка здатна руйнувати навіть споруди, якщо швидкість звуку досягаеться на малій висоті. Усе інше там звучить на рівні світових стандартів, так би мовити.
Особенно Прод Липкий Великий.. он похоже настолько страстно погружен в события, так переживает, что я уже очкую, как бы крыша у него не съехала на карниз..геополитики астанавитесь!!!
Напишите вашему спонсору из США...Может сброситься...
Хто бы комплэйничал.Хто ??? Лавреатка???? 🤯

А я шо? А я нічо🤷♀️Хто бы комплэйничал.![]()
То Ви радіодиктант національної єдності, мабуть, прогулялиХто ??? Лавреатка???? 🤯
Я про його всі меми пересмотріла...і одну пісню даже 😳 леліткі, пітятки і т дТо Ви радіодиктант національної єдності, мабуть, прогуляли
Ну вот, вважайте, що фемінитивами владєєтє в совєршенствє. Можна йтіть викладатьЯ про його всі меми пересмотріла...і одну пісню даже 😳 леліткі, пітятки і т д
Оооо... учітєльство єто мой коньок 🥱 і читать по актьорскому тожеНу вот, вважайте, що фемінитивами владєєтє в совєршенствє. Можна йтіть викладать