Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
строго кажучи, днем створення держави можна вважати ратифікацію Конституції.
а так можна від Колумба летопис вести... :незнаю:
С той же логикой можно сказать, что никто Украину не гнобил до 91 года, потому что это были другие образования.

Не везде.

Хотя в США да и в Украине да

пиздец

Від людей.
Традиція не в особистості.
Носієм традиції є народ.
Є народ, схильний до монархій, а є волелюбний.
Ми з таких.
- Хай чабан, - усі гукнули, - за отамана буде.
:)
Отаманщина та демократія, то вочевидь трохи різні модуси.

У мене був загранпаспорт, а я майже не користувалась ним.
:)
дуже вдале порівняння. враховуючи, що той документ ніким ратифікований не був, території називалися Малою руссю, а ще була вся пронизана юдофобством (ну тоді так прийнято було) Проживати іновірцям в Україні, а особливо зловір'ю юдейському, не дозволяти, ?

С той же логикой можно сказать, что никто Украину не гнобил до 91 года, потому что это были другие образования.
строго кажучи, так. гнобили український народ. держави не існувало.

Конституцию в Украине приняли в июне 1996 года
дякую Вікі. але ж Українська держава не існувала у правовому вакуумі? бо діяла Конституція усср 1978 року (з належними змінами) та конституційний договір між президентом та ВР

строго кажучи, днем створення держави можна вважати ратифікацію Конституції.
(Була прийнята після Громадянської війни в США, 9 липня 1868 року.)

та вчил побільше вашого.
Їм складно знайти логічні зв'язки...

Я думаю тут доречним буде приклад Революції Гідності і небажання хилитися перед імперскими амбіціями поїхавшого сусіда...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

«І саме зараз під час російсько-української війни ми продовжуємо виборювати свою Незалежність. Революція гідності була фактично місцем, де відродилася нація, яка показала всьому світові, якою насправді є Україна і наскільки ми відрізняємося від росії. Адже в нашій країні цінується Гідність та Свобода. Ми готові померти за свої принципи. Так, Небесна сотня перетворилася на Небесні тисячі полеглих, найкращих дочок і синів. росіяни навіть близько не зробили б нічого подібного»

та вчил побільше вашого.
Не похоже.
Я не учила, так самообразованием догоняла, а ты учил, но так и не понял.
Вон даже сейчас в теме о мобилизации Зеленского обвиняют в узурпации власти. :)
Можно себе представить такое обвинение в адрес ***ла на раше?
Да там готовы напялить на него корону или украденную у нас шапку Мономаха.

Їм складно знайти логічні зв'язки...

Я думаю тут доречним буде приклад Революції Гідності і небажання хилитися перед імперскими амбіціями поїхавшого сусіда...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

«І саме зараз під час російсько-української війни ми продовжуємо виборювати свою Незалежність. Революція гідності була фактично місцем, де відродилася нація, яка показала всьому світові, якою насправді є Україна і наскільки ми відрізняємося від росії. Адже в нашій країні цінується Гідність та Свобода. Ми готові померти за свої принципи. Так, Небесна сотня перетворилася на Небесні тисячі полеглих, найкращих дочок і синів. росіяни навіть близько не зробили б нічого подібного»
ну це може символічно так.
а так давайте тоді перераховувати державні утворення на теренах сучасної України з давніх давен: Русь, ВКЛ, Кримське ханство, Ресь Посполиту, Гетьманщина (без Харкова), УНР з Білгородом та Кубанью. нащо це все (крім знання історії)? є сучасна держава з усіма атрибутами, 30 річною демократією та визнанням у світі.

о богі. та хто цей анекдот не знає ще?
Саму корону було зроблено для татарського хана (мабуть, для Узбека) у 1300-х. Найімовірнішою видається версія, що хан Узбек подарував головний убір московському князю Юрію Даниловичу в 1317 при його одруженні з донькою хана Кончакою.

Наприкінці XV століття її перейменували, чи перехрестили, додавши хреста, хутрове обрамлення й виписали новий паспорт — підтасовану легенду, яка пов'язувала її з візантійським імператором Констянтином Мономахом

Назад
Зверху Знизу