Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
мабуть ШІ не знає, що таке посконний ватнічєк, тому вдягнув карикатурного тромба у
Нас просвещали в этой теме амеры - бизнес это всего лишь бизнес. Ничего личного.насправді, тромб частково гідний премії хоча б вже за спроби закінчити цю війну. от лише засоби він вибирає якісь ну геть вже імпотентні... лише язиком...
Они ещё и расцелуются, судя по всему. Как Брэжнев с Хонеккером.А є такі, шо поставили на то, шо ***ло не полетить?
бізнесу не місце у геополітиці. бо по-перше, завдання бізнесу - купувати (інвестувати) все, для подальшого розвитку бізнесу (нехтуючи принципами, мораллю, людяністю, але не завжди) а по-друге, бізнес має працювати у правовому полі...Нас просвещали в этой теме амеры - бизнес это всего лишь бизнес.
начебто і Картера лобизав...Как Брэжнев с Хонеккером.
) Так вы Трампа описали.бізнесу не місце у геополітиці. бо по-перше, завдання бізнесу - купувати (інвестувати) все, для подальшого розвитку бізнесу (нехтуючи принципами, мораллю, людяністю, але не завжди) а по-друге, бізнес має працювати у правовому полі...
я знаю, що пісня "the man who sold the world..." про інше... але як же напрошується...Потвора, яка здала все людське.
У мене тож питання до Морана. Як он так лоханулся і не купив акцій фірми Геймстоп. Тищ на 10. Зараз був би доларовим мільйонером.Нас просвещали в этой теме амеры - бизнес это всего лишь бизнес. Ничего личного.
Кстати, а Морана забанили? Или где он вдруг делся?...
так діджей може їм стати у разі якогось усунення тромба, чи смертіпусть у меня примут ставку, что Вэнс не станет президентом. Рубио - возможно, но не Вэнс.
Можна було б тоді повірити в силу Бога. Навіть Трампа назвати Богом во віки вічні. Але .... зло невпинно котить цей світ до фіналу. Просто окремі "інвестори" думають, що вийде сплясати на кістках і попирувати. Подивимось, як довго.Единственная причина зазывать ***ла в штаты - грохнуть его.
Можно вместе с самолетом, птица в двигатель попала, к примеру.
За такое нобелевку можно, и нужно.