Статус:
Повідом.: 35017
Повідом.: 35017
- 🔴 05:39 Повітряна тривога в Харків.обл.
-
ок, а могла ти собі це дозволити з 1930 по 1953? чи тоді "славні традиції" були поставлені на паузу?Можно себе представить такое обвинение в адрес хуйла на раше?
о богі. та хто цей анекдот не знає ще?А с чьей?
Я думала, что ты ставишь под сомнение личность Владимира Мономаха, к московии отношения не имеющего.о богі. та хто цей анекдот не знає ще?
Саму корону було зроблено для татарського хана (мабуть, для Узбека) у 1300-х. Найімовірнішою видається версія, що хан Узбек подарував головний убір московському князю Юрію Даниловичу в 1317 при його одруженні з донькою хана Кончакою.
Наприкінці XV століття її перейменували, чи перехрестили, додавши хреста, хутрове обрамлення й виписали новий паспорт — підтасовану легенду, яка пов'язувала її з візантійським імператором Констянтином Мономахом
до речі, якщо і намагаєтеся сіЯти ерудицією, то краще посилатися не на непрацюючу "конституцію" Орлика, а вже тоді на Руську Правду Ярослава, куди і Мономах втім додавав доповнення. той документ дійсно містив норми процесуального, кримінального та державноутворюючого права, а головне вона виконувала свою функцію протягом десятиріч.Я думала, что ты ставишь под сомнение личность Владимира Мономаха, к московии отношения не имеющего.
Основне, що я намагалась донести, це те, що мі є нацією, якому монархічний устрій не до вподоби.до речі, якщо і намагаєтеся сіЯти ерудицією, то краще посилатися не на непрацюючу "конституцію" Орлика, а вже тоді на Руську Правду Ярослава, куди і Мономах втім додавав доповнення. той документ дійсно мав норми процесуального, кримінального та державноутворюючого права, а головне вона виконувала свою функцію протягом десятиріч.
у Українців є більш цікаві артифактиДа там готовы напялить на него корону или украденную у нас шапку Мономаха.
Ну а если на о Херд сделать офшор, и гнать пингвинопроцы и телефоны?
а я намагався донести, що американська нація ніколи ніяким королям не служила і взагалі з першого дня свого утворення формувалася, як парламентська.Основне, що я намагалась донести, це те, що мі є нацією, якому монархічний устрій не до вподоби.
Наші князі не тотожні московітським царям.
так скоріше за все, тому ж і потрапив у цей список, що якісь ділки реєстрували там підприємства... може фіктивніНу а если на о Херд сделать офшор, и гнать пингвинопроцы и телефоны?
Этим в Америке хорошо заниматься. Я когда то тоже такой херней страдал, потом бросил. У нас автоматом попадаешь в +20% НДС при покупке банковского золота частным лицом.Я жене на каждый ДР дарю биток золота
Такое вот хэджирование рисков через ДР )))
А если на острове Пасхи или острове Святой Елены сделать офшор?Ну а если на о Херд сделать офшор, и гнать пингвинопроцы и телефоны?
Я с начала войны ни разу не ошибся, я ловил себя на мысли, и меня самого это настораживает.Прод, тобі вже час збірку своїх пророцтв опублікувати. тих, що виправдалися, та тих що на нас ще чекають...
Ну а чо, стратегия.Компании США готовы занять ниши, оставленные ушедшими из рф европейскими компаниями, – спецпредставник путіна Дмітрієв після переговорів з американськими високопосадовцями.
Компании США готовы занять ниши, оставленные ушедшими из рф европейскими компаниями, – спецпредставник путіна Дмітрієв після переговорів з американськими високопосадовцями.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ведется работа по восстановлению прямого авиасообщения между россией и США, заявил глава РФПИ Кирилл Дмитриев по итогам встреч в ВашингтонеКомпании США готовы занять ниши, оставленные ушедшими из рф европейскими компаниями, – спецпредставник путіна Дмітрієв після переговорів з американськими високопосадовцями.