США результат выхода из под короны. Как бы прямое наследие.так коли здобули незалежність, так і стали США. а до того були Британські колонії ... Французські території, іспанські... самі США ніякого відношення до корони не мали.
Назва не мала. А люди та їхні нащадки?так коли здобули незалежність, так і стали США. а до того були Британські колонії ... Французські території, іспанські... самі США ніякого відношення до корони не мали.
вихід чого/кого?выхода из под короны. Как бы прямое наследие.
Не знаю на спадах или на подъёмах, но в 2000-м оно стоило $280 за унцию, а сейчас, через 25 лет, $3100.Хорошее дело. Золото надежно работает на спадах.
ну так повертаючись, до вашого тезісу: які тоді в українців "традиції демократі", коли 250 років були частиною держави московитів?Чи з утворенням держави США людей поміняли на інших?
Хто з нас навчався в радянській школі? Хто вивчав історію України в межах історії росіі та срср?ну так повертаючись, до вашого тезісу: які тоді в українців "традиції демократі", коли 250 років були частиною держави московитів?
Так а куда денешься если говно машина одна только будет - Тесла.Жора, а здоровая конкуренция? Китай уже на пятки вашим техногигантам наступает, а скоро просто растопчет! Предоставляя продукцию дешевле и сопоставимого уже качества! Фольксваген вон заводы вроде закрывает из-за наплыва китайских дешёвых электромобилей, какой дурак будет Теслу дорогую брать?
ну ок. тоді і Британскі монархи не мали абсолютної влади і ділилися єю з Парламентом і представницкими органами влади, а тому і їхні підлеглі у 13 американських колоніях також автоматично мали демократичні традиції. все ж логічно?Хто з нас навчався в радянській школі? Хто вивчав історію України в межах історії росіі та срср?
Навіть київські князі не були абсолютними монархами.
А про Запорізьку Січ чув?
Гетьманів обирали.
Про конституцію Пилипа Орлика чув?
Я вже не кажу про спроби вибудови самостійної держави у 20-му сторіччі.
Українцям іманентно не властива монархія і одноосібна влада.
Так складалась історія.
Так, ми жили під монархіями, але не за своїм бажанням.
Колониальных провинций Британии. это тоже считают историей возникновения США.вихід чого/кого?
строго кажучи, днем створення держави можна вважати ратифікацію Конституції.это тоже считают историей возникновения США.
Я жене на каждый ДР дарю биток золотаНе знаю на спадах или на подъёмах, но в 2000-м оно стоило $280 за унцию, а сейчас, через 25 лет, $3100.
Рост более чем в 10 раз. А за эти годы было много подъёмов и спадов.
qu'est-ce que c'est "биток"?Я жене на каждый ДР дарю биток золота
Небольшой слиток )
Моя жена предпочитает в изделиях. Слитки не любит.Небольшой слиток )
У мене був загранпаспорт, а я майже не користувалась ним.а конституція Орлика - то взагалі сміх: вона ніколи не працювала.
где?Пиздец