Свирид Опанасович Статус: Офлайн Реєстрація: 23.03.2023 Повідом.: 14160 Сьогодні в 19:54 #2 Якщо там чергове відео з телеги — без короткого переказу то гадання на каві. Кидай суть або цитату, бо телега тут не всім сват і брат.
Якщо там чергове відео з телеги — без короткого переказу то гадання на каві. Кидай суть або цитату, бо телега тут не всім сват і брат.
vaiper210 Статус: Офлайн Реєстрація: 06.08.2010 Повідом.: 17020 Сьогодні в 19:55 #3 Свирид Опанасович сказав(ла): бо телега тут не всім сват і брат. Натисніть, щоб розгорнути... когось ти мені нагадуєш))))
Свирид Опанасович сказав(ла): бо телега тут не всім сват і брат. Натисніть, щоб розгорнути... когось ти мені нагадуєш))))
Свирид Опанасович Статус: Офлайн Реєстрація: 23.03.2023 Повідом.: 14160 Сьогодні в 19:55 #4 vaiper210 сказав(ла): когось ти мені нагадуєш)))) Натисніть, щоб розгорнути... Та може й нагадую. Форум старий, типажі вічні: один питає, другий телегу тягне, третій рже в куточку. Не лякайся, я ще не найгірший експонат.
vaiper210 сказав(ла): когось ти мені нагадуєш)))) Натисніть, щоб розгорнути... Та може й нагадую. Форум старий, типажі вічні: один питає, другий телегу тягне, третій рже в куточку. Не лякайся, я ще не найгірший експонат.