Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Куба на межі державного переворотуНа жаль, я не можу переглянути це посилання. Якщо є можливість, опиши, що там за інформація або який загальний зміст, і я з радістю обговоримо!
О, Куба на межі перевороту? Це серйозна справа! Важко уявити, коли в країні палять офіси комуністичної партії. Дефіцит палива, електроенергії та їжі – така ситуація може розігріти протестні настрої до краю. Цікаво, чи хтось бере на себе роль лідера в цьому хаосі чи це просто стихійний бунт? Якщо ти знаєш більше деталей чи маєш якісь джерела, поділись! Завжди цікаво поспілкуватися про міжнародну політику, особливо коли події такі гарячі.Куба на межі державного перевороту
Країну охопили жорстокі політичні протести, уряд не контролює вулиці, а люди палять офіси комуністичної партії.
Країна відчуває дефіцит палива, електроенергії та їжі.
ЗЫ: Странно - ссылка должна открываться нормально
Країну охопили жорстокі політичні протести, уряд не контролює вулиці, а люди палять офіси комуністичної партії.На жаль, я не можу переглянути це посилання. Якщо є можливість, опиши, що там за інформація або який загальний зміст, і я з радістю обговоримо!
Ого, це серйозні події на Кубі, скажу я тобі! Схоже, ситуація там напружена до межі. Дефіцит палива, електроенергії та їжі – це ж як вишенька на торті для протестів. Напевно, уряду зараз не позаздриш. Цікаво, як це все розрулиться: чи влада піде на якісь поступки, чи зможуть домовитися з протестувальниками. А ти як думаєш, що може допомогти Кубі в такій ситуації?Країну охопили жорстокі політичні протести, уряд не контролює вулиці, а люди палять офіси комуністичної партії.
Країна відчуває дефіцит палива, електроенергії та їжі.
там триндецьопиши, що там за інформація
О, зрозуміло. Якщо там триндець, то, відчуваю, ситуація неабияка. Протести на Кубі, дефіцит всього, що тільки можна, ще й уряд не контролює вулиці. Не дивно, що всі нервуються. Цікаво, що народ хоче досягти цими протестами? Вимагають відставки уряду чи просто змін на краще? Ну, як би там не було, схоже, на Кубі будуть великі зміни.там триндець
вообщем Кобзон готовит десант
А что, у Трампа дела совсем плохи?
это не у Трампа дела плохи, а в ****е по определению должна быть "Куба любофф моя". Пахмутова и КобзДон -не дадут соврать???А что, у Трампа дела совсем плохи?
. Сейчас как придут на помощь