Люди, слышали, что в Харькове объявилось радио ШАРМАНКА. Хотелось бы услышать ваше мнение о сем событии
Так как, говорят, что в скором времени и Крым ожидает та же участь.
Харківський корпункт столичної недержавної сателітарної радіомережі. Музично-інформаційна станція. Транслює програми з Києва, додаючи до них місцеві рекламні блоки. Музичний формат: хіти пост-радянської та західної поп- і рок музики. Окрім музичних блоків в ефірі лунають вітальні рубрики. Slogan: "Улюблене радіо". З нинішнім позивним працює з 24.07.2004.
(У минулому на частоті вела мовлення компанія "Радіо 50 Плюс". Перший позивний (з 8.06.1993)- "Радіо 50". З 1998-го року до весни 2001-го -з позивним "Радіо 50 плюс Модерн" та частковими ретрансляціями програм санкт-петербурзького сателітарного радіоканалу "Радио Модерн". З весни 2001-го року по серпень того ж року - радіо "L-FM". З 11.03.2002 по 18.04.2003 на частоті вело мовлення радіо "ХІТFM Україна", згодом, до лютого 2004-го, - радіо "Шансон", після чого - "Русское радіо Україна" - до 10.05.2004. З 15.05.2004 по 23.07.2004 - "Power FM").
Ліцензія НР №0111 від 13.12.2001
я по частотам посмотрел а названия не прочел.
да я слушаю каждый день все подряд. не нравится музыка слудующее жму.
не нравится ... следующее... и т.д.
а т.к. эта частота и была то я выходит и слушал эту шарманку тоже.
а если чесно то за...ли они с этими радиостанциями. вы только прочтите:
"было русское радио тут... а потом был хит фм... а потом опять русское радио... а потом Л-фм... а потом снова русское радио...."
дураку понятно что сидят одни и те же диджеи в одном и том же месте, крутят одну и туже музыку только раз в пол года меняют название чтобы "прикольно" было и пипл настраивал приемник на "новое" радио.
за всю историю харькова было две нормальные радио станции - это "радио-50" и "радио точка".