Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шанувати традицію..

• Автор теми Автор теми Marti
  • Дата створення Дата створення

Шануєте українця у собі?

• не знаю.. не визначився

Голосів: 0 0.0%
  • Ні

Голосів: 0 0.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    6
Статус: Офлайн
Повідом.: 37
Шанувати традицію..

Панове, а чи хтось памятає/знає як і що робити ваші прадіди? Який був побут, традиції, звичаї.. що у них було? Адже це вони ваше коріння..

Пан, я сомневаюсь, что это тема для политики...
лично я знаю свою генеалогию, не всю конечно, но примерно до 17 века...
в каком смысле? странный вопрос...
У кого из них русских, украинцев или поляков:)

мля.. щось я напевно не допер до теми.. якщо можете - перенесіть куди треба.. просто потім планувалось з'їхати на політику.. тобто почати з політики.. але ви би сказали, що я ******..

добре.. запитаємо так.. на Слобожанщині ще лишились українці? чи так сталось, що все не той зараз час?

я не чистокрівний українець.. лише на 8/9.. але ж.. це вже про щось значить.. не в крові суть.. тобто не вся суть у крові.. ))

я не чистокрівний українець.. лише на 8/9.. але ж.. це вже про щось значить.. не в крові суть.. тобто не вся суть у крові.. ))
интерестно это до какого года ты свою генеалогию проследил? 1/9 - еврей, монгол или *******, а может ****???

на Слобожанщині ще лишились українці?
чувак ты бредишь, по отцовской линии я веду свой род от русского дворянина,по материнской от украинского полковника Изюмского полка, есть еще польская шляхта, в роду есть купцы и даже! крестьяне, все они жили испокон веку на Слобожанщине - Харьков-Белгород, дальше будем чистокровностью мерятся?
о каких чистокровных украинцах ты говоришь??? Тех которые от неандертальцев, что ли произошли, и ты их в состоянии отследить*

ні.. не люблю мірятись та змагатись.. імхо - тупо..

1/9 - грузин.. ))

а щодо українськості.. хочаби від початку заснування української ідеї.. від трипілля.. або.. в крайньому випадку від Святої Русі..

а щодо українськості.. хочаби від початку заснування української ідеї.. від трипілля.. або.. в крайньому випадку від Святої Русі..
сразу видно, что ты профан в этом деле, не реально до этого проследить, ни метрик ни архивов несохранилось, особенно с Триполья :)
знаешь, говоришь до дедушки, я тебе ЗАПЕВНЯЮ, и монголы были, и половцы и торки, а может, и евреи с хазарами....
Так, что забей на чистокровнннннность...

Назад
Зверху Знизу