Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Может просто слишком привык к самоудовлетворению, а женщина ему нужна совсем для другого (быта/жилья)Місяць як почали жити разом з мужчиною, 10 місяців разом. Все начебто чудово але почала помічати дивні речі. Сексу мені реально стало мало. Раз на 2-3 дні. Коли я б хотіла хоча б через день. Окей, у всіх різні потреби але ось уже декілька раз помічала що він довго приймає душ, може годину а може і більше. Після цього в душі я відчуваю запах сперми (вибачте за відвертість) Думала ну ладно може то параноя але вчора помітила щось біле коли мила душ і це реально схоже на сперму. Заспокоюю себе тим що можливо це мій бальзам для волосся. Але не впевнена. Скоріше за все він займається дрочкою, але чому. Секс в нас чудовий. Я справді здібна і все неймовірно. Фігура в мене що треба і я на личку теж не страшко. Мене завжди хотіли всі чоловіки навколо. Чому він може дрочити коли поряд є я яка завжди просить в нього сексот. А сьогодні лягла спати і відчула що ліжко колихається, підняла ковдру на пару секунд начебто накривалась і побачила що він руку приймає внизу і труси приспущені. Чому він так зі мною? Це просто удар для мене… що думаєте з цього приводу?
Під дощ попавЗігота - ти де?
заведіть собі коханцящо думаєте з цього приводу?
живет в своих сексуальных фантазияхМожет просто слишком привык к самоудовлетворению,
Может потому шо ти мужик? Так тока мужик мог напісать.Місяць як почали жити разом з мужчиною, 10 місяців разом. Все начебто чудово але почала помічати дивні речі. Сексу мені реально стало мало. Раз на 2-3 дні. Коли я б хотіла хоча б через день. Окей, у всіх різні потреби але ось уже декілька раз помічала що він довго приймає душ, може годину а може і більше. Після цього в душі я відчуваю запах сперми (вибачте за відвертість) Думала ну ладно може то параноя але вчора помітила щось біле коли мила душ і це реально схоже на сперму. Заспокоюю себе тим що можливо це мій бальзам для волосся. Але не впевнена. Скоріше за все він займається дрочкою, але чому. Секс в нас чудовий. Я справді здібна і все неймовірно. Фігура в мене що треба і я на личку теж не страшко. Мене завжди хотіли всі чоловіки навколо. Чому він може дрочити коли поряд є я яка завжди просить в нього сексот. А сьогодні лягла спати і відчула що ліжко колихається, підняла ковдру на пару секунд начебто накривалась і побачила що він руку приймає внизу і труси приспущені. Чому він так зі мною? Це просто удар для мене… що думаєте з цього приводу?
чтобы он явился ему нужноХде этот сука жпт-4 когда он так нужен
Та не, вон в разных темах он автоматом сам приходитчтобы он явился ему нужноприсунутьпардоньте процитировать
Таким хрупким и нежным размножаться ни к чему, в природе все рационально устроено))Второе, наш орган это индикатор здоровья и настроения. Условно сильным шлепком по морде его можно потушить до завтра, температура даже 37 - тоже система дает сбои. Вредные привычки, "безобидные" сигаретки (любые) и бокал вина с возрастом будут отключать. Херовое или испорченное настроение - сбой. Уйма примеров.
оно и у самых брутальных викингов так. Это не значит, что в 100% приведенных выше примерах будет "надобранiч", но это не должно быть удивлятором, если кондиция не в порядке.Таким хрупким и нежным размножаться ни к чему, в природе все рационально устроено))
Женсчины жестоки как естевственный отбор (с)Таким хрупким и нежным размножаться ни к чему, в природе все рационально устроено))