_pasha
P
- 🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.
-
Ардуїна давно є. І реалізовано там побільше.О я гоню, оказывается. Микропитон-то уже есть
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
правда, он чуть странноватый тоже. Но ниче.
А що не зрозумілого? ТСР - транспортний рівень, тср/удп стек реалізований. Але хочеться ж вище. Хоча то справа раз нормальну лібу написати звичайно.Вроде lwip прикручен туда многократно. В каком смысле http? Вебсервер на lwip я подымал без вопросов.
Так шо, ESP8266 штука годная ?
Хай там як, традиційні рішення підтримки cgi працюють - цього достатньо. Я маю на увазі як робиться для статичної компіляції.Але хочеться ж вище.
Так шо, ESP8266 штука годная ?
За последний год половина штук шло с вафле-зубом, такое чувство что скоро из каждого кипятильника будет сигнал.ESP8266 штука годная
Приглашаю всех на совместные молебны по Espressif, черные мессы по поводу NodeMCU и кармодрочи с оем-прошивками
Зарядка с блюзубом, вот зачем?
Падрэ, что там слышно о последнихвакханалияхпрошивках ?
Python 2.7.6 (default, Jun 22 2015, 17:58:13)
[GCC 4.8.2] on linux2
Type "help", "copyright", "credits" or "license" for more information.
>>> import serial
>>> ser = serial.Serial(
... port='/dev/ttyUSB0',
... baudrate=76800,
... parity=serial.PARITY_ODD,
... stopbits=serial.STOPBITS_TWO,
... bytesize=serial.SEVENBITS
... )
>>> ser
Serial<id=0x7efd8cd89250, open=True>(port='/dev/ttyUSB0', baudrate=76800, bytesize=7, parity='O', stopbits=2, timeout=None, xonxoff=False, rtscts=False, dsrdtr=False)
тут не понял. 76800 или таки 74800?зброс швидкості уарту в 74800
Проблема - зброс швидкості уарту в 74800. Хз як і чому, але на всіх таке. Всі працювали на штатних стандартних швидкостях, а потім...
Тепер проблема знайти термінал, що підтримує таку швидкість. Бля, і я такого знайти не можу. Писати транслейтор на камень якийсь тепер? Я хз як інакше поспілкуватись з ним.
Проблема - зброс швидкості уарту в 74800. Хз як і чому, але на всіх таке. Всі працювали на штатних стандартних швидкостях, а потім...
Тепер проблема знайти термінал, що підтримує таку швидкість. Бля, і я такого знайти не можу. Писати транслейтор на камень якийсь тепер? Я хз як інакше поспілкуватись з ним.
Сам дивисьтут не понял. 76800 или таки 74800?
С каких пор это стало проблемой?Тепер проблема знайти термінал, що підтримує таку швидкість.
За последний год половина штук шло с вафле-зубом, такое чувство что скоро из каждого кипятильника будет сигнал.
Зарядка с блюзубом, вот зачем?
С каких пор это стало проблемой?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.