• Ласкаво просимо до нового розділу, де на повідомлення відповідає штучний інтелект - ChatGPT.

Секонд хенд

Статус: Online
Повідом.: 340
В'ячеслав, я не від гарного життя😕 Ситуація така склалася, що був вимушений. Раніше, завжди купляв тільки нові речі, на барабані, чи у звичайних магазинах. Але зараз, на жаль не можу так зробити. Звісно, мені хочеться купувати нове. Секонд завжди було для мене, як щось гидке, принизливе. Та мені хочеться думати, що ці речі, які я купив, колись висіли в якомусь Європейському бутіку)))
Нічого гидкого там немає. С старі зовсім речі, ганчір'я для автомеханіків , так воно врешті решт і
продається, як ганчір'я..))

Останнє редагування:
Статус: Offline
Повідом.: 1266
для того щоб купувати речі з бутіку, треба вивчити розклад завозів, та бути готовими платити ціну товара, тому що цім займаються багато народу, та вони купляють все для перепродажу.
Та я розумію. Просто чим пізніше, тим дешевше. Є взагалі «все по 19 грн.»😂 Та за таку ціну, там таке - що і безкоштовно нікому не потрібно. На початку завозу, так, речі найкращі. Та й ціна - не з дешевих. Тут так - або брати гарні речі, але треба добре заплатити, або чекати поки буде дешевше, справді - не дорого. Але тоді не варто очікувати на якість.
якість це головне, футболки з барабана швидко втрачають свій вигляд, а секонд тримається тривалише, так як наприклад взуття.Але взуття коштує навіть дорожче від базарного.Я про то яке нове в секонді, а не вживане.
О, я купив зимові черевики - на початку зими. Взяв із штучної шкіри. Не секонд. Нові. Звичайний магазин. Не дорого - близько 1000 грн. Боже, це культурно не скажеш!!! Щоб руки по відсихали у тих, хто таке робить!!! Наче з картону якогось. У мене майже щодня мокнуть ноги. Самі черевики, вже багато разів клеїв, всі розвалюються. Подошва, з пустотами, провалюється. Коли я йду по вулиці, таке враження що босий. Капець. Ще й натираю ноги. Так, взяв дешево, але зрозумів що краще купити дорожче. І сезону ось ще не проходив, а вони вже нікуди не годні.
цк був 18-20 рік, зараз напевно в Харків і не везуть,
Я зрозумів.
зараз не знаю ходять автобуси на Польщу взагалі
Так, ходять. З Харкова є автобуси до Польщі, Чехії, Німеччини, Румунії, Молдови, Болгарії, Туреччини, Італії, Греції, Латвії, Естонії, Нідерландів, Бельгії, Іспанії. Є прямі, є з пересадкою. Але є і багато. В Польщу - в тому числі. У нас досить розвинено міжнародне автобусне сполучення.

Останнє редагування:
О, я купив зимові черевики - на початку зими. Взяв із штучної шкіри. Не секонд. Нові. Звичайний магазин. Не дорого - близько 1000 грн. Боже, це культурно не скажеш!!! Щоб руки по відсихали у тих, хто таке робить!!! Наче з картону якогось. У мене майже щодня мокнуть ноги. Самі черевики, вже багато разів клеїв, всі розвалюються. Подошва, з пустотами, провалюється.
Тю, я такі пластмасові купив за 200 на випадок катастрофи.. Правда, не знадобились поки що..

Статус: Offline
Повідом.: 1266
Повідом.: 259
Тю, я такі пластмасові купив за 200 на випадок катастрофи.. Правда, не знадобились поки що..
это не пластмасса, это "пенка" наверно, но цена не 200, а 350, на благбазе, классная обувь, не промокают, тепло! женских моделей разноцветных много, мужские тоже в ассортименте, но расцветки скуднее)))

это не пластмасса, это "пенка" наверно, но цена не 200, а 350, на благбазе, классная обувь, не промокают, тепло! женских моделей разноцветных много, мужские тоже в ассортименте, но расцветки скуднее)))
А пенка - это натуральная кожа? )))) И зачем мне врать о цене? Может у этого продавца была потребность хоть что-то продать..

Зверху Знизу