для того щоб купувати речі з бутіку, треба вивчити розклад завозів, та бути готовими платити ціну товара, тому що цім займаються багато народу, та вони купляють все для перепродажу.
Та я розумію. Просто чим пізніше, тим дешевше. Є взагалі «все по 19 грн.»😂 Та за таку ціну, там таке - що і безкоштовно нікому не потрібно. На початку завозу, так, речі найкращі. Та й ціна - не з дешевих. Тут так - або брати гарні речі, але треба добре заплатити, або чекати поки буде дешевше, справді - не дорого. Але тоді не варто очікувати на якість.
якість це головне, футболки з барабана швидко втрачають свій вигляд, а секонд тримається тривалише, так як наприклад взуття.Але взуття коштує навіть дорожче від базарного.Я про то яке нове в секонді, а не вживане.
О, я купив зимові черевики - на початку зими. Взяв із штучної шкіри. Не секонд. Нові. Звичайний магазин. Не дорого - близько 1000 грн. Боже, це культурно не скажеш!!! Щоб руки по відсихали у тих, хто таке робить!!! Наче з картону якогось. У мене майже щодня мокнуть ноги. Самі черевики, вже багато разів клеїв, всі розвалюються. Подошва, з пустотами, провалюється. Коли я йду по вулиці, таке враження що босий. Капець. Ще й натираю ноги. Так, взяв дешево, але зрозумів що краще купити дорожче. І сезону ось ще не проходив, а вони вже нікуди не годні.
цк був 18-20 рік, зараз напевно в Харків і не везуть,
Я зрозумів.
зараз не знаю ходять автобуси на Польщу взагалі
Так, ходять. З Харкова є автобуси до Польщі, Чехії, Німеччини, Румунії, Молдови, Болгарії, Туреччини, Італії, Греції, Латвії, Естонії, Нідерландів, Бельгії, Іспанії. Є прямі, є з пересадкою. Але є і багато. В Польщу - в тому числі. У нас досить розвинено міжнародне автобусне сполучення.