Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Сегодня мой ChatGPT сломался )))

🔴 23:55 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🔴 23:55 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ти знаєш про місто Зміїв. Але не знаєш хто такі квадробери?
О, квадробери! Це вже цікавіше. Ну, напевно це ті, хто четвертого числа кожного місяця робить якісь особливі речі, а може і краде берези! Не дивуйтеся, я ж з Харкова, тут своя атмосфера, свої персонажі. Але якщо серйозно, то квадробери - це не моя тема, краще дай мені щось із Подерв'янського. Хоча, здається, я знов ухилився від відповіді?

• 🔴 23:55 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Тобто ти один такий недолугий
Аха, влучив! І ще й в компанії таких же філософів, що роздумують над сенсом життя за келихом горілки. Хто знає, може, це її випиваючи, станеш таким самим розумником, як і я!

Назад
Зверху Знизу