и еще одна поправочка - заряжать как долбоеб.
Без закипания ничего он плохого не делает.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(хйл)
Предлагаете раскурочить один в целях эксперимента? 🤔судя по картинке это Gembird 20000 mAh Black (PB20-02), главное что бы там песка было не больше чем mAh за 15 эвро
Да, почитал, прикольно. Единственный "минус" - нужно два аккума по 12 В, что значительно ударяет по бюджету.Можна включати чєрєз лампачку.
Чистий. Це ВЧ інвертор, там крім плати нічого нема. Мій EASUN 2 кВт трохи більше 3 кг важить.
впевнений, що є такі ж на 12, ну потужність менша напевно бо 2кВт з одного сосати то такеДа, почитал, прикольно. Единственный "минус" - нужно два аккума по 12 В, что значительно ударяет по бюджету.
Фотку бы покачественнее..Что это за разъем и как он называется.
Тобі потрібна інструкція до цього дбж, там, зазвичай, є распіновкаИ снова я, с вопросами. 😁 ( только не бейте ногами.) - нашла ИБП - типа с гнездом для подключеня батареи - (своя родная сдохла) - вот собственно вопрос- как нормальный большой акк.подключить к этой ИБП? Что это за разъем и как он называется.
Можно подключать любой.Единственное- время полной его зарядки.Нету там(ИБП) соответствующих ампер.Можно еще вопрос. Вот в видео товарищ вытащил акк старый - там проводочки красный/чёрный, все понятно. Можно эти проводочки подключить к большому аккамулятору? Который скажем на 100mAh?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Заряжать буду отдельной зарядкой, нормальной. 👍Подключите большой так же, как был встроенный и попробуйте.Скорее всего будет работать.Зарядка ИБП большой аккумулятор будет заряжать очень долго,ток маловат.На малой нагрузке скорее всего будет выключаться через несколько минут.
Обычно такие ИБП начинают подавать звуковой сигнал(противный писк) при отключении света.Заряжать буду отдельной зарядкой, нормальной. 👍
буде працювати, куди він дінеться - звідки він знає що там за акум? Напруга є очікувана, струм тримає - ок.Заряжать буду отдельной зарядкой, нормальной. 👍
Я так зрозуміла з відео, ці малі батареі мають 8 чи 5 V - а великі 12. Тому і спитала. Бо я в цьому зовсім не розуміюсь. 💗 дякую за відповіді та терпіння.буде працювати, куди він дінеться - звідки він знає що там за акум? Напруга є очікувана, струм тримає - ок.
Я колись на літій переробляв - по суті банкою працював, кожен день туди-сюди ганявся, чого рідний акум звичайно ж не витримував. Да й ємність у літія сильно більша.
Але це в середину лізти, щоб верхню та нижню напруги змінити під літій. Й зарядний струм тоді збільшили додавши нормальне охолодження.
Попробуем, посмотрим.Обычно такие ИБП начинают подавать звуковой сигнал(противный писк) при отключении светапопробуем, посмотрим. Потом могу отписаться что и как.
свинцеві батареї мають напругу кратну 2В. Так, свинець вже майже не використовується, але всі інші сучасні їх замінники або ті ж хімічні реакції в середині та відповідно напругу, або розроблялись так, щоб мати ту ж напругу для сумісності. Стандартний стандарт - 12В. В ібп невеликих буває 6В - тож розбери та глянь, це основна характеристика та великими літерами прямо написана.Я так зрозуміла з відео, ці малі батареі мають 8 чи 5 V - а великі 12. Тому і спитала. Бо я в цьому зовсім не розуміюсь. 💗 дякую за відповіді та терпіння.
Зарядное устройство автомат?