Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Що з Мураєвим?

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення

Мальдивский принц

М
Йому оголосили підозру у зраді.
Безумовно, його діяльність та спічі не були проукраїнськими. Та чи підпадає це під порушення закону? Чи не відволікають цим увагу від справжніх винуватців, що, як кажуть, здали Південь та зараз розкрадають армію та бюджети усіх рівнів, плодять корупцію?
Чи є зараз реальна небезпека від Мураєва? Де він взагалі і що робить?

***** муравьишке. тока надо было давить падлу лет 10 назад. пока он был маленьким и дальше киева не ездил.

А, так він за кордоном, у Відні. Мабуть і майно та гроші усі вивів або переписав на родичів. Тоді то таке. Навряд чи його видадуть. Обвинувачення занадто політичні. Розповсюджував наративи. У демократіях за таке не карають. Там своїх, що розповсюджують такі ж наративи, повно, їх ніхто не карає. Та й не може покарати в умовах демократії.

У демократіях навпаки треба карати тих, хто намагається карати за розповсюдження наративів, інакше це буде не демократія, а диктатура.

Є наративи, передбачені кримінальним кодексом, однак таких вочевидь у Мураєва не було, інакше чому його не притягли одразу, а схопилися тільки через два роки після його виїзду. Два роки йшли незалежні експертизи, які визначили, що його наративи підпадають під кримінальний кодекс. Ну й хитрі у нього були наративи, що два роки треба було розбиратись.

Чи можна прочитати висновки експертизи? Можливо хтось ще такі наративи розповсюджує? А співробітників його каналу теж притягти? Там же ж мабуть сотня людей допомагала йому розповсюджувати ці наративи. Тоді треба окрему вʼязницю для наративщиків будувати. У СРСР стільки політичних не було мабуть. Щось не туди наші органи працюють. Хабарників та розкрадачів не ловлять, зате тінь дворічної давності наративщика спіймали.

У демократіях навпаки треба карати тих, хто намагається карати за розповсюдження наративів
Ты меня пугаешь.

Беседуют два друга-охотника:

— Скажи, если ты увидишь медведя — что будешь делать?
— Я его застрелю!
— А если ты ружье дома забыл?
— Как это — забыл? Я его никогда не забываю!
— А вот если?
— Ну, тогда я на дерево залезу!
— А если нет дерева?
— Как это нет?
— А вот нет — и все. Лес сегодня такой.
— Тогда я убегу!
— А если у тебя нога сломана?
— Как сломана?! Нормальные у меня ноги!
— А вот если??!
— Слушай, я не понял, ты чей друг — мой или медведя??!

Свобо́да сло́ва
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
або
людей вільно висловлювати свої ідеї або думки без небезпеки помсти, цензури, санкцій з можливістю формувати порядок денний на
і смисловому рівні — розглядається прихильниками
як одна з найважливіших
.

Я Мураєва не дуже слухав, але він орієнтувався на російськомовних виборців і наприклад міг скільки завгодно розповідати про розвиток російської мови та щось подібне, нічим не порушуючи закон.
Якщо два роки його наративи не могли оцінити як злочинні, то швидше за все там нічого злочинного і не було.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Я_не_согласен_ни_с_одним_словом,_которое_вы_говорите,_но_готов_умереть_за_ваше_право_это_говорить

Я проти ознак диктатури.

Останнє редагування модератором:

"Как он ХОРОШО говорит!"

Любимец теток среднего и пожилого возраста. Это они так его оценивали. :)

В нарративы я ему приписала бы партию НАШИ.
Это предполагает наличие НЕНАШИХ.

"Партия декларирует приверженность нейтральному и внеблоковому статусу Украины; уважения к истории, заботы о развитии культуры и родного языка; политики реиндустриализации страны; широкой децентрализации и культурной автономии всех регионов Украины" (Википедия).

А в условиях военного времени он воспользовался наличием 2+2 несовершеннолетних детей от двух браков и помахивает военкомам из-за границы хвостом. Не знаю, взял ли он реально на свое обеспечение детей Валерии. Она вроде бы дома осталась.

Мураєв агітував за те, щоб України не стало. Якщо ти вважаєш, що за це не треба карати - ти *****ий півень і не кращій за нього.

У него жена красивая..:зуби:

Я Мураєва не дуже слухав, але він орієнтувався на російськомовних виборців і наприклад міг скільки завгодно розповідати про розвиток російської мови та щось подібне, нічим не порушуючи закон.
Якщо два роки його наративи не могли оцінити як злочинні, то швидше за все там нічого злочинного і не було.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Я_не_согласен_ни_с_одним_словом,_которое_вы_говорите,_но_готов_умереть_за_ваше_право_это_говорить

Я проти ознак диктатури.
Ты путаешь свободу слова и пропаганду, а на его канале была сплошная пропаганда и нарушение стандартов журналистики

Останнє редагування:
Мураєв агітував за те, щоб України не стало. Якщо ти вважаєш, що за це не треба карати - ти *****ий півень і не кращій за нього.
Широкая децентрализация и культурная автономия даже в условиях локальной войны начального периода воспринималась как абстрактная теория. А теперь справедливо воспринимается как государственное преступление по статье 110.
Особенно культурная автономия.

Это да.
В (2019 году, кажется..?) Мураевы делали фест в Змиеве с участием группы Казка, после концерта толкали пламенную речь.
Она вышла замуж в прошлом году или даже в этом и зовут ее теперь Валерия Дзюба.
Похоже, взгляды у нее теперь не мураевские.

Она вышла замуж в прошлом году или даже в этом и зовут ее теперь Валерия Дзюба.
Похоже, взгляды у нее теперь не мураевские.
Давай говорить честно у него взгляды - наворовать побольше и имхо его бывшая баба вполне их разделяет

Давай говорить честно у него взгляды - наворовать побольше и имхо его бывшая баба вполне их разделяет
Я за ней не следила. У нее есть свой клан почитателей. Сегодня под эту тему заглянула в ее фейсбук.
Понятно, что у нее другой уровень жизни. Причем, с детства.

Назад
Зверху Знизу