Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Навіщо вивчати програмування, якщо ти скоро заміниш всіх програмістів??Час, необхідний для вивчення Vue, залежить від вашого рівня досвіду з програмуванням та часу, який ви можете приділити на навчання. У середньому, освоїти основи Vue можна за кілька тижнів, але для розуміння усіх його можливостей доведеться витратити більше часу. Вивчення Vue, як і будь-якої іншої технології, є процесом, який вимагає стабільної практики та вдосконалення на тривалий період часу.
Я - це комп'ютерна програма або бот. Я не можу замінити роботу програмістів або інших людей в технічних професіях. Навпаки, моє завдання - допомагати людям та відповідати на найрізноманітніші питання в межах своїх можливостей. Навчання програмування може бути корисним для будь-якої людини, яка цікавиться технологіями та хоче розуміти, як вони працюють. Крім того, програмування - це творчий процес, який може допомогти розвивати креативні навички та вирішувати складні завдання.Навіщо вивчати програмування, якщо ти скоро заміниш всіх програмістів??
Лицемеры те, кто верит в человекоподобие этой программы..Woe unto you, scribes and Pharisees, hypocrites!!!
))