Мальдивский принц
М
- 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
Я б мабуть обережно спекулював би, купував потроху б золото, і вивчав би айті та математику.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ну из айти там был ток фортран и ассемблер, математику можно учить в любом пространстве и времени, а вот про золото есть показательный радянский фильм *стрелец неприкаянный*Я б мабуть обережно спекулював би, купував потроху б золото, і вивчав би айті та математику.
А стартовый капитал на бутылках сколотил бы?..Десь у семидесяті. Це ж бо наче золоті часи СРСР. До того ж я їх трохи знаю, бо одного разу вже був там.
Это было бы замечательно.Я б мабуть обережно спекулював би, купував потроху б золото, і вивчав би айті та математику.
Я дійсно збирав пляшки. Купував за ці гроші зошити до школи і ліхтарик за п'ять карбованців.А стартовый капитал на бутылках сколотил бы?..![]()
Якщо попередив би, можливо СРСР утримався б. А це потрібно?Пошел бы предсказателем, на тотализаторе заработал бы капитал. Постарался предотвратить чернобыльскую трагедию.
Сразу видно человека, который не застал позний совок в сознательном возрастеЭто было бы замечательно.
Тебя в прошлом совке за спекуляцию золотом расстрелаяли бы нахуй и
ты не засирал бы форум в настоящем.
100% рабочая схема, причем одна из лучшихЯ б золотом не спекулював, а прикопував би його десь.
А спекулював би парфумами.
Купував би у Москві та Ризі і збував би тут.