4000 грн на місяць

Счетчики на воду. Установка, порядок регистрации, поверка.

• Автор теми Автор теми Kikaha
  • Дата створення Дата створення
Народ, хто що чув з приводу повірки лічильників холодної води, мораторій на час воєнного стану вже не діє? Вчора батькам по телефону наполегливо пропонували зробити повірку, типу вже постанова не діє і треба повіряти. Я начебто не чув нічого такого.

а чего вы не спросили кто так настойчиво предлагал? - шлите лесом
батьки похилого віку, швидко не зреагують. але всі дані в них були, тобто з бази водоканалу. я теж з самого початку запідозрив, що тупо шукають клієнтуру

батьки похилого віку, швидко не зреагують. але всі дані в них були, тобто з бази водоканалу. я теж з самого початку запідозрив, що тупо шукають клієнтуру
А вони не встигли замовити безкоштовну повірку від постачальника послуг? Бо якщо замовили, тепер постачальник автоматично переносить термін повірки, бо коштів нема, а відмовити не можуть за законом.
1776333580815.webp

а почему она должна быть бесплатной?)
скорее
А вони не встигли замовити безкоштовну повірку від постачальника послуг? Бо якщо замовили, тепер постачальник автоматично переносить термін повірки, бо коштів нема, а відмовити не можуть за законом.
1776333580815.webp
а почему она должна быть бесплатной?

скорее всего ваши родители там делали раньше поверку - вот и есть данные... не переживайте - если нет желания - шлите лесом

Вчора батькам по телефону наполегливо пропонували зробити повірку, типу вже постанова не діє і треба повіряти.
Мені теж назвонюють періодично. Останній раз сильно наполегливо намагалися втулити цю послугу )

а при чем тут батарейка? кстати она и рассчитана на межповерочный интервал, тут согласен - тут надо поверять, но не потому что кто-то что-то в чем-то настаивает

а при чем тут батарейка? кстати она и рассчитана на межповерочный интервал, тут согласен - тут надо поверять, но не потому что кто-то что-то в чем-то настаивает
Настаивают, это одно. Это их хлеб. Но есть случаи, когда сливают номера телефонов сами поставщики услуг, а потом типа отоса предлагает сделать поверку

Мне сегодня тоже звонили,срочно надо сделать, поверка одного без снятия 650 грн, у нас цены поднимаются, закажете сегодня - зафиксируем скидку, бла-бла-бла

У меня поверка в июне. Уже звонили. Поверка без снятия 480 грн./шт.
Не помню, как фирма называется, они мне делали год назад на другой хате.
Но я сделаю поверку, т.к. знаю, в какой блядской стране живу. Просто для спокойствия.

На час ремонту в санвузлі (з заміною труб, лічильників) як правильно оформити розпломбування (а потім знов поставити пломби на лічильники)?
Дзвонити мабуть в "ХТМ", щоб запросити їхнього "контролера"?
Чи якесь КП "Вода" залучати?
Ніхто нещодавно таке не робив? Телефону не залишилося?

На час ремонту в санвузлі (з заміною труб, лічильників) як правильно оформити розпломбування (а потім знов поставити пломби на лічильники)?
Дзвонити мабуть в "ХТМ", щоб запросити їхнього "контролера"?
Чи якесь КП "Вода" залучати?
Ніхто нещодавно таке не робив? Телефону не залишилося?
А шо нетак з пломбами? Якщо давні свинцеві на галімих тоненьких мідних дротиках - то міняйте. Якщо на тросіках пластикові, то спеціально обучєна людина проведе повєрку не знімаючи пломбу.
Також беріть до уваги, якщо лічильник давній, то можуть і не повірити, а сказати, шо треба міняти лічильник на новий. Да.

А шо нетак з пломбами? Якщо давні свинцеві на галімих тоненьких мідних дротиках - то міняйте. Якщо на тросіках пластикові, то спеціально обучєна людина проведе повєрку не знімаючи пломбу.
Також беріть до уваги, якщо лічильник давній, то можуть і не повірити, а сказати, шо треба міняти лічильник на новий. Да.
На час ремонту в санвузлі (з заміною труб, лічильників)

Упс.
Якщо не помиляюсь, то треба в сервіс центрі писати заяву. Вони розкажуть алгорітм. Чи треба повєрщікі нових лічильників, чи одразу можна контролера з пломбами звать.

В 2018 я подзвонив контролеру, яка тоді перевіряла показники. Сказала зірвати пломби самим, оформити акт в довільній формі за підписами сусідів та слюсара, зробити ремонт та викликати контролера для пломбування, бо так дешевше. Заплатив щось 150-160 грн. Тривало це днів 8-10, чи сплачував за воду, як без лічильника - не пам'ятаю. Но то був 2018 рік.

В 2018 я подзвонив контролеру, яка тоді перевіряла показники. Сказала зірвати пломби самим, оформити акт в довільній формі за підписами сусідів та слюсара, зробити ремонт та викликати контролера для пломбування, бо так дешевше. Заплатив щось 150-160 грн. Тривало це днів 8-10, чи сплачував за воду, як без лічильника - не пам'ятаю. Но то був 2018 рік.
В мене пломби самі отвалілісь. Бо були на отой проволочці.
Написав заяву на повєрку, бо срок підійшов і одразу на опломбування. Повєрщікі прийшли на третій день. А пломбіровщік десь на 11-12й.
Штрафів ніяких не було.

Назад
Зверху Знизу