Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

S.T.A.L.K.E.R. 2

🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:10 Повітряна тривога в Харків.обл.
Не сперечатимусь, але пістолет Скіфа проти бюрерів маст хев - вони ніколи його не вибивають з рук.
Трохи ловкості рук, підловити момент, коли воно без захисту і прямо в голову бронебійним на зближенні. Можна парою гранат підрехтувати спочатку.

Трохи ловкості рук, підловити момент, коли воно без захисту і прямо в голову бронебійним на зближенні. Можна парою гранат підрехтувати спочатку.
Зблизитися далеко не завжди вдається, якщо ця тварь бере під контроль якусь зброю. Або якщо їх двоє.
А гранати я зазвичай продаю - надаю перевагу стрілкотні. В інвентарі якщо і є якась, то з поточного лута.

Зблизитися далеко не завжди вдається, якщо ця тварь бере під контроль якусь зброю. Або якщо їх двоє.
А гранати я зазвичай продаю - надаю перевагу стрілкотні. В інвентарі якщо і є якась, то з поточного лута.
Гранати не продаю, ношу із собою 20+, якщо натовп недругів вирішить мене затиснути, то я закидую їх. Корисно також при неочікуваному нападі. Приклад, на Заліссі, коли бармен дає завдання Гриші Валяна, то на підході просто кинути гранату в той натовп блатних та рєзвих. Вистачає однієї.
З другим проходженням гри БК складаю в скриню, продаю тільки те, що не використовую взагалі - всілякі настильні, експансивні, звичайна картеч.
Артефакти не продаю і не віддаю баригам, теж складаю. В них взагалі потребі ніякої, тобто в продажу. На стволах, бинтах, амуніції та БК можна піднімати добре.

Цікавий факт, зброю та інший вміст кишень можна обчистити, а костюмчик якось не знімається ніяк. Абідно.

БК складаю в скриню, продаю тільки те, що не використовую взагалі - всілякі настильні, експансивні, звичайна картеч.
Я використовую тільки 4 калібри: 9х18, 5.45, 12"/70 і 7.62х54
Частіше - бронебійні, рідше - звичайні.
Тому решту зоопарку продаю.

На стволах, бинтах, амуніції та БК можна піднімати добре
Угу. Тільки в Прип'яті - там жирні "жовті" стволи випадають часто, і по ничках багато коштовного добра є. Набираюсь навіть з Дивною водою до повного перегрузу, ледве пхну здавати на ДК.
На решті локацій журба. Принаймні, до НДІЧАЗу.

Останнє редагування:
Усім привіт Сталкери а хто на затоні сюда попав, та як це зробити
1745655129244.png

Там така пасхалка
1745743214942.png

Назад
Зверху Знизу