Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

С Днём волонтёра!

🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Статус: Offline
Повідом.: 7471
  • 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
С Днём волонтёра!

Ни одной темы за весь день! Слава волонтёрам ХФ, шившим спальники и перчатки, покупавшим за свои и собранные деньги списки, состоявшие из десятков пунктов, нужного на передовую - от сигарет, воды, до берцев, тёплых курток, колёс на авто и прицелов.

Слава Кольщику, возившему на своём автомобиле грузы по раздолбанным дорогам, слава ЮлеЗирке, у которой квартира была переделана в склад и перевалочную базу, слава Зизи, шившей бельё и флаги, слава Виктору с техподдержки армии и многим другим. Добавляйте всех, кто в 14-том, 15-том, 16-том отдавал своё время, силы, деньги фронту. Благодаря волонтёрам, в то время, бойцы из шлёпок переобулись в какие-никакие берцы и одели каски и броники. Слава всем причастным! Мне стыдно за ХФ, что никто об этом сегодня не написал.

• 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Re: С Днём волонтёра!

спасибо вам всем. мой вклад тоже был, но значительно скромнее. надеюсь, вы все уже свалили в европу и живете нормальной жизнью здорового человека.

спасибо вам всем. мой вклад тоже был, но значительно скромнее. надеюсь, вы все уже свалили в европу и живете нормальной жизнью здорового человека.

Волонтёр - это, в первую очередь, патриот. Не знаю ни одного волонтёра, который бы всё бросил и уехал на ПМЖ.

Волонтёр - это, в первую очередь, патриот. Не знаю ни одного волонтёра, который бы всё бросил и уехал на ПМЖ.
а зря. ловить тут нечего. у страны ущербные финансовая и налоговая системы. эта страна обречена. не как территория. как страна для нормального развития бизнеса и экономического процветания.

Так это было.. Наткнулась в ФБ на воспоминания форумчанки Юлии Ілюхи (Зірка):

Це мій минулорічний допис. Рік потому мені додати нічого.
"Зараз, у 2020-му, озираючись на 2014-й і перші роки війни, я відчуваю легкий сум за тим часом. І розчарування від того, що ми котимось назад, а не рухаємось уперед. Волонтером я стала від страху.

Було настільки страшно, що треба було щось робити, аби не думати про танки на кордоні і тривожну валізу, яку я тоді так і не зібрала. Не знаю, звідки у мене було стільки сил. Слухати, просити, писати, дзвонити, відповідати, ночами збирати посилки. Неймовірний підйом духу, який відчуваєш, коли ти не одна, за тобою - сотні і тисячі.

Я пам'ятаю все. Кімнату, повністю завалену речами: формою, ліками, продуктами. Добробати. Олега з Луганська з пошрамованим обличчям, який пішов снайпером-добровольцем. Віктора, який передав мені під під'їздом 10 тис. і сказав "извините, что мало, у жены рак". Женю, який подзвонив влітку 14-го і попросив тепловізор, а коли я спитала, що це, сказав "та я сам ще точно не знаю, я комбайнером був". 20 пар берців на сходах під'їзду о 4 ранку. 20 кг тортів, на яких намальована ялинкова гілка з двома кулькам - жовтою і блакитною на перший новий рік війни. Посилки в Луганський аеропорт. Дзвінки з Іловайська. Смс "Нам пиздец. Спасибо за все". Таню, яка крадькома передавала гроші, щоб не дізнався чоловік, Іру з Луганська, яка організувала плетіння кікімор (я знаю, що ви це прочитаєте). Мою дорогу Юлю, з якою ми збирали аптечки. Колективний фотозвіт про ті ж аптечки від бату Донбас - зараз мабуть половини на тому фото вже немає в живих. Дзвінок 1 січня " Вы знаете Андрея? Ваш номер был в его телефоне. Он сегодня умер". Перший раз, коли мені сказали, що наша аптечка врятувала життя. Я все це пам'ятаю і вже ніколи не забуду. Це дорогі для мене спогади, хоча і болючі. Це моє життя.
Не можна загубити те, на збереження чого покладено стільки сил і життів. Ми не дозволимо".

! Мне стыдно за ХФ, что никто об этом сегодня не написал.

Нечего стыдицца, кто помогал тот делал это молча, исходя из своих возможностей, и таких на хф очень много, Вітаю ! :україна:

"На машині, переданій частині волонтерами добираємося до позицій.
Їдемо в темряві без фар.
Слава Богу, що є ПНБ, одержаний від волонтерів.
Доїжджаємо.
Розвантажуємось.
Підключаємо Екофлоху, яку передали волонтери.
Розгортаємо волонтерський Старлінк.
Запускаємо ноут, на який назбирали волонтери.
Готуємо до виліту літачок.
Сам літачок теж, до речі, нещодавно одержали від благодійного волонтерського фонду.
Готуємо БЧ.
Де взяли корпуса для бімб?
Бінго!
Це теж виготовили і передали волонтери.

Предполітна підготовка.
Arm!
Auto!
Вперед!

Місія - виконана.
Ціль - уражена.

Радіємо, посміхаємось.
Запарюємо в бліндику каву з дріп-пакетів, які нещодавно передали знайомі волонтери.

Дякуємо, святі люди!
Не знаю як би ми то всьо стягнули без вас!
❤️❤️❤️"
Ігор Черняк ФБ.

Назад
Зверху Знизу