Lialka Привіт! L Статус: Offline Реєстрація: 05.08.2009 Повідом.: 0 05.08.2009 🟡 10:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #1 Рукоделие Шитье и Крой. Очень хочу научиться создавать одежду.К зиме подыскиваю курсы.Но хочется чтобы ,обучение было не в напряг,а в рамках хобби.
Рукоделие Шитье и Крой. Очень хочу научиться создавать одежду.К зиме подыскиваю курсы.Но хочется чтобы ,обучение было не в напряг,а в рамках хобби.
Indie Статус: Offline Реєстрація: 07.04.2008 Повідом.: 4946 05.08.2009 🟡 10:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #2 Прочитала - рукоблудие - думаю, во дожились Вам в творчество надо, там рукодельницы собираются, тут - исключительно потрындеть.......
Прочитала - рукоблудие - думаю, во дожились Вам в творчество надо, там рукодельницы собираются, тут - исключительно потрындеть.......
Lialka Привіт! L Статус: Offline Реєстрація: 05.08.2009 Повідом.: 0 05.08.2009 🟡 10:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #3 спасибо за совет.
sansa* Статус: Offline Реєстрація: 09.12.2014 Повідом.: 403 26.02.2015 🟡 10:53 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #4 Жаль, что тема не актуальна, а так бы ТСе подсказала бы советом.