Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Смерть - это тупик, конец собственного "Я".
HeroArtworkTourName.webp

Смерть - это тупик, конец собственного "Я".
Він свою свідомість завантажить до комп'ютера, як у Чорному Дзеркалі робили. Нейролінк, думаєте, для чого розробляє?
Сподівається жити вічно.
Ну жестоко же по отношению к детям...
Та ну! Їм трилйонний спадок світить!
З таким бабліщем їх найрозумнішими будуть вважати. Ну, найвеличнішими точно!

Він свою свідомість завантажить до комп'ютера, як у Чорному Дзеркалі робили. Нейролінк, думаєте, для чого розробляє?
Сподівається жити вічно.
ще краще це було зображено у провальному фільмі Transcendence 2014

Сподівається жити вічно.
Ни у кого не получилось, и у него не выйдет.
Ничто не вечно, кроме красоты котэ и сериала "Сверхъестественное".

чи була можливість приєднання до НАТО у 1993му? так, але це питання ніхто взагалі не ставив. світ перебував в ейфорії після колапсу імперії брехні. в Україні московію розглядали у якості ворога мабуть лише якісь політичні фріки (які зараз мтали б пророками). нато ж навпаки, за інерцією, вважався чимось ворожим... питання безпеки мабуть взагалі тоді ніким не розглядалися, завдання було - стабілізація економіки :незнаю:
Десь у середині 1990-х пройшла в пресі новина, що український генштабу розглядає *****у, як потенційного противника. Мій співкурсник в ХАІ (*****), почав з цього приводу возбухати типу: як таке могло у голову взагалі прийти. Я йому у відповідь: а як можна розглядати країну, офіційні особи якої публічно заявляють претензії на наші території?

Назад
Зверху Знизу