Обычная обиженная жизнью тетка, написала два нецензурных слова в реплике, молодец дурочка старая, можешь гордится собой.
У тебя все ,кто с тобой не лижет))
Тетка неудовлетворенная, ты просто показываешь свои половые трудности, но тема тут не об этом, мне не интересно это обсуждать. Свои бредовые мысли оставь при себе.
где фотоотчет и запил темы в главном?У меня в доме (на хтз) меняют подъездное остекление на металлопластик, во дворе сделали две парковки, срезали асфальтовые дорожки и положили тротуарную плитку, по центру двора насыпали клумбу и посадили йолку.
Да хватит за меня переживать)) Я не Гепа-мне твоя навязчиво предлагаемая услуга (в подтексе) не нужна,настырный Ганя.
Господа, нест смісла что либо доказывать проплаченному тролю.
п.с. Каким же надо быть моральны уродом, чтобы за бабло очко драть в инете за жуликов, разворовывающих родной город. Причем за смешное бабло. Пиздец...
Еще раз для упоротых - НИКТО не говорит, что коррупции нет, те проблемы которые есть в Харькове ОБЩЕНАЦИОНАЛЬНЫЕ, но в целом если сравнивать Харьков с ДРУГИМИ городами Украины, то во многих аспектах он на порядок ВЫШЕ. Например придстаркувата тетка истерически писала о плохом ОТ и в пример приводила Черкассы, я ее утверждения разбил в пух и прах конкретными цифрами и фактами. Что бы ПОБЕДИТЬ Кернеса должен оппонировать ему человек с достаточным интеллектуальным уровнем, который предложит альтернативную программу развития города - как это делает оппозиция во всем цивилизованном мире. А не суржикомовное мурло у которого мозгов как у ракушки.
Это где ж такое чудо ?
По всему городу внутриквартальные дорожки разъебаны в хлам.
Похоже мы с Вами в разных городах живем.По всему городу внутриквартальные дорожки разъебаны в хлам.
Менше хвилини роботи: зміна яскравості, контрасту та насиченості спеціально заготовлених фоток без розбитих доріг, іржавих трамваїв, не прибраного снігу, собачого лайна, просто сміття на землі, і якась спеціально навчена срати на форумах мавпочка вже вважає що може керувати суспільною думкою. До того ж ця мавпочка не написала графічний редактор, не створила ті плагіни, фільтри, інструменти якими користується, не написала графічну бібліотеку, API, операційну систему якою користується, та жодної з програм, якими користується, не витрачає час на те щоб створити реалістичну текстуру, наприклад, але вважає себе чи не найрозумнішою мавпочкою в світі. Чому так?
Дихайте глибшеАк Богомольца
Для особливо ватних повторюю:Так выложи фото этого всего за сегодня, тока час назад ехал и был мегадоволен, что год назад как я там перескакивал с матами рельсы а щас идеально просто.
А то вже бомбить і не розумієш що я писав і навіщо.Менше хвилини роботи: зміна яскравості, контрасту та насиченості спеціально заготовлених фоток без розбитих доріг, іржавих трамваїв, не прибраного снігу, собачого лайна, просто сміття на землі, і якась спеціально навчена срати на форумах мавпочка вже вважає що може керувати суспільною думкою. До того ж ця мавпочка не написала графічний редактор, не створила ті плагіни, фільтри, інструменти якими користується, не написала графічну бібліотеку, API, операційну систему якою користується, та жодної з програм, якими користується, не витрачає час на те щоб створити реалістичну текстуру, наприклад, але вважає себе чи не найрозумнішою мавпочкою в світі. Чому так?
Да хоть триста раз "повторюй"!!!Для особливо ватних повторюю:
Ех ляпота, кияни заздрять
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Можна перейменовувати в Калюжків, ну типу місто що славиться своїми калюжами...
Мммм, рів'єра...
Ну Грязюків теж підходить.
це ж ми млять живемо і не розуміємо власного щастя, киянизаздрять, авжеж...
Пам'ятки
упс, ілітний район трохи обісрався...
Я тут мало носом нові борозди не зробив. асфальт - те що треба, радянський...
А тобі не здається, що за 5 хвилин я забагато таких місць знайшов? Харків просто весь такий.
І це я ще приватний сектор уникаю, там перманентний пи*дець з дорогами та купками сміття.
На п'ятихатках теж є місця де можна колеса загубити, так їдеш собі, наче нормальна дорога, а потім: *уяк! І вже колесо торохкотить, потрібен ремонт. А Жуки, ох ті жуки... А Холодна гора... а Ілітна...
В Києві такої *уйні нема, принайні значно менше ніж у нас.
Ну шо ілітно? Центр міста все-таки...
Да хоть триста раз "повторюй"!!!
Ты в харькове когда последний раз был??? Этот перекресток с нуля вообще сделали, причем тут какие то "специально заготовленные фоточки и грпфические редакторы"???
Еще один "коренной харьковчанин" спалился!!!
Головне - віритиДа хоть триста раз "повторюй"!!!
Ты в харькове когда последний раз был??? Этот перекресток с нуля вообще сделали, причем тут какие то "специально заготовленные фоточки и грпфические редакторы"???
Еще один "коренной харьковчанин" спалился!!!