Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Результаты опроса. Выборы Президента Украины 2019

• Автор теми Автор теми sasa82
  • Дата створення Дата створення
Статус
Тема закрита
Проголосовать на сайте у Бродского Ты б еще с Гепой в наперстки предложил сыграть или с Ахметовым в карты.
Вот только, практически во всех онлайн-опросах у Порошенко 40-45% рейтинг. Независимо от того, где он проводится.
А так, право каждого человека, верить онлайн-опросам, социологическим опросам, букмекерам, или не верить никому. Истинный рейтинг мы узнаем в первых числах Апреля.

Рада призвала НАТО предоставить Украине План действий по членству
Верховная Рада Украины в ходе вечернего заседания одобрила проект постановления №10007, которым призвала НАТО предоставить Украине План действий по членству.

ТИМОШЕНКО НЕ ГОЛОСОВАЛА ЗА ПОСТОНОВЛЕНИЕ.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Совпадение? Не думаю!

ДВІ КРАЇНИ, ДВІ ПАРТІЇ, ДВА ПРЕЗИДЕНТИ - ОДНЕ ГАСЛО

edhgf6.jpg

Не раскачивайте лодку - тоже у *****ов *******и

Прям как в этом голосовании,три четверти тех кто за Порошенко-боты.Это легко проверить зайдя в историю голосовавших.
Таким образом, за Петю 17.25%. То есть, Гриценко, Юлька и, что особенно приятно, быдлоклоун позади и в ****е.

Демократия от почитателей Порошенко))) Теперь я не могу писать в теме про Петра Алексеевича так как автор темы меня в этом ограничил. До этого пытались меня убрать постоянными жалобами. Верной дорогой идете. Я так понимаю следующим этапом, в случае не дай Бог избрания на второй срок Петра Алексеевича будут массовые расстрелы несогласных и отправка в концлагеря?
Да, не такую Украину мы хотели строить. В нашей Украине не убивают журналистов а граждане могут открыто выражать своё не довольство действующей властью.
Модераторам отдельный респект за то, что на форуме не действует Конституция Украины. Вернее действует только для тех кто гладит по шерсти Порошенко и поливает гавном Зеленского. Молодцы, так держать. За сколько продались?
Мой маленький даунический друг, всё дело в том, что ты работаешь на ХФ, и тебе владелец ресурса какбэ намекает, что здесь не твиттер, не фейсбук и даже не ЖЖ, где на своей странице ты волен ****ь, чем пожелаешь. ХФ частный ресурс и в предвыборный период политическая реклама должна оплачиваться.

Более того на ХФ никто кроме модераторов и админов не может банить в темах. Это значит, что ты нарушил какие-то правила форума, или ***ть просто не вытер ноги в прихожей.

Весь остальной твой высер про убийства журналистов и прочий бред выглядят как последствия у тебя целого букета тяжёлых психических расстройств, вызванных скорее всего алкоголизмом, твоими никчёмностью, убожеством и бездарностью, и как следствие одиночеством.

Иди лечись...

ЦВК зареєструвал 42-го кандидата в президенти України

eeabh4.webp

Володимира Петрова зареєстрували кандидатом в президенти

Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала Володимира Петрова (самовисування) кандидатом у президенти України. Відповідне рішення було прийнято в ході сьогоднішнього засідання ЦВК, передає кореспондент РБК-Україна.

Рішення прийнято 14 голосами. Двоє членів Комісії утримались.

Зазначимо, політтехнолога Володимира Петрова підозрюють в організації ****-скандалу за участю чоловіка заступник Держбюро розслідувань України Ольги Варченко Олександра.

Володимир Петров став 42 кандидатом.

ПРИКОЛЬНА» РОЛЬ ДЛЯ КОМІКА
Відразу нагадаю: я не сприймаю різні «соцопитування» як щось об’єктивне, вважаю це нахабною брехнею. Але я вірю, що комік Зеленський посідає третє місце серед кандидатів у президенти України, як це не сумно, і має шанси пройти до другого туру. Комусь «по приколу», а хтось цим фактом дуже занепокоєний. Багато хто вважає Вовчика *****ом, що бажає стати президентом. Але він не є *****ом, хоч і надто розумним його назвати важко. Ось як я це уявляю.

Є відомий олігарх Коломойський, якому чинна влада добре защемила х…віст, і який мріє позбавитися цієї влади. Питання на кілька мільярдів доларів для Коломойського. Як він це бачить? Є два прийнятні для нього кандидати: відома брехуха, якій все одно вірить чимала група громадян, та відомий комік, який подобається чималій групі громадян. Головне завдання — вивести обох до другого туру виборів. Оскільки комік відчутно недотягує, то йому за допомогою куплених «соціологів» малюють перше місце у рейтингу, щоб виборці не соромилися за нього голосувати.
Чи хоче комік Зеленський стати президентом? Навряд чи, він не є настільки дурним, щоб не розуміти свою неспроможність. Він хотів би продовжувати свої шоу, хоча пік давно пройдено, і популярність він вже втрачає. Якщо він вийде до другого туру разом з Тимошенко, він просто звернеться до народу та скаже: «Я прийняв рішення поступитися жіночці, бла-бла-бла. Мені бичить твоє пихання». А далі Вовчик отримає від олігарха кілька мільйонів доларів і бюджет для своїх нових жартів про «термос». А другого туру взагалі тоді не буде. І ті, хто проголосує «по приколу», отримає замість прикола ненависну даму з косою.
Чи подобається така роль Вовчику? Думаю, що ні. Але коли ти є ручною тваринкою олігарха, коли ти є провідним актором холопського театру, твою думку ніхто не питатиме. Якщо не згоден, то коліном під зад, і йди співати у підземних переходах. Тому Вовчик і грає свою роль, яку йому написав хазяїн.

Яким є мій прогноз? Все має відбутися дуже банально: в першому турі Порошенко буде першим, Тимошенко — другою. В другому турі Порошенко впевнено переможе. Зеленський втратить майже всю свою репутацію, і стане чимось на кшталт Таїсії Повалій: зірка, яку всі знають, але ніхто не любить. В найгіршому для себе випадку, Вовчик поїде до Москви, де все ще збережеться попит на жарти про «дурних українців».
ВИСНОВОК: НЕ МОЖНА ГОЛОСУВАТИ ЗА ЗЕЛЕНСЬКОГО, ЯКЩО НЕ ВВАЖАЄШ СЕБЕ КОЗЛОМ!

(с.) Игорь Будник

Обновились коэффициенты в букмекерской конторе Фаворит. Тимошенко и Зеленский с каждым днем теряют шанс.

Петр Порошенко - 1.45
Юлия Тимошенко 4.50
Владимир Зеленский 4.50

Не голосуйте за ПОРОШЕНКО. Это будет катастрофа - Виктор Янукович

Похоже, тяжелые ********* пошли.
Кандидат в президенты Тимошенко о медицине и министре Супрун.

Пэдроляшку понесло..
Обещает уменьшить кол-во депутатов и убрать премьер-министра.

Обновились коэффициенты в букмекерской конторе Фаворит. Тимошенко и Зеленский с каждым днем теряют шанс.

Петр Порошенко - 1.45
Юлия Тимошенко 4.50
Владимир Зеленский 4.50
Бабушки и прочие пенсионеры, которые и помножат в марте Барышенко на ноль, не играют в онлайн-******)

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу