Статус: Онлайн
Повідом.: 35545
Повідом.: 35545
недарма ж він ціле літо по тцк вештався.Твоі дружкі?!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
недарма ж він ціле літо по тцк вештався.Твоі дружкі?!
так его и оттуда выгнали на ***, чтобы армию морально не разлагал збочинець!!!!недарма ж він ціле літо по тцк вештався.
тобто "знятий з обліку"?так его и оттуда выгнали на ***,
ну, собственно, мне так в ТЦК и штемпельнули )))вы его пройшли, годен, но... с небольшими ограничениями. для тыла сгодитесь!!!
Ні, просто заїбав усіх, копитан ппо.тобто "знятий з обліку"?
Є, у тцк🙄А есть фото покачественнее, шоб нижних хоть при увеличении посмотреть?))
Брехня!) Не бачив.Є, у тцк🙄
тю ... там просто.кхе, кхе. значит так новобранцы отставить смехуечки. переходим к тесту № 2
Будеш снайпером😎тю ... там просто.
ой, зачем я это сказал?![]()
Пальцы же не работаютБудеш снайпером😎
З грудня не приймають, тільки особисто подаватиДокументи на відстрочку приймають і поштою. Листом з повідомленням про вручення та переліком вкладень
Досить ефективно. І їм менше роботи і нам менше по чергах стояти
Отож! Зараз таблицю Сівцева "забути" чи невірно прочитати не вийде. Бо дивишся в обидві окуляри рефрактометра. Там тобі показують будиночок на зеленій траві під блакитним небом чи щось таке. Прилад дзижчить, зображення то чітке, то розмите.Брехня!) Не бачив.
В мене прийнялиЗ грудня не приймають, тільки особисто подавати
интересно, а если расфокусировать глазки? дабы тупо не реагировать ...Отож! Зараз таблицю Сівцева "забути" чи невірно прочитати не вийде. Бо дивишся в обидві окуляри рефрактометра. Там тобі показують будиночок на зеленій траві під блакитним небом чи щось таке. Прилад дзижчить, зображення то чітке, то розмите.
Півхвилини - й на термопапері друкується касовий че... результат вимірів. Залізяку надурити складно.
ну так же ж не перед наркологом расфокусироватьМожно, но разве нарколог входит в состав ВЛК?
нит и есть сомнение что остальные тушки в белых халатах это врачи, а не фельдшера в лудшем случаеМожно, но разве нарколог входит в состав ВЛК?
ну наверное ж были соответствующие испытания.Меня чисто технический вопрос интересует. Ну проверят они оптическую систему, линзы чистые, механика их перемещающая исправна. А что делать, если матрица херовая и мегапикселей там недостаточно?
а можна ще биканути та спитати, коли та де була зроблена повірка цього пристрою...Да нет вопросов к тому, что рефрактометр реально и объективно измеряет оптические свойства глаза и способность "оптики" дать на сетчатку сфокусированную картинку. А что, если в самом "сенсоре" часть фоточувствительных элементов битая? Ну или канал передачи с сетчатки в мозги глючный?
О глючных мозгах я уже упоминал ранее. Например "видеть" то, чего нет или наоборот, смотреть на предмет и " не видеть" его.
Вопросы конечно же риторические, с такими незначительными дефектами один хер годен.