В РТЦК відправляють.А висновок Обл. ВлК видають на руки? Чи відправляють у РТЦК?
розкажеш потім як сходивЗапрацювала електронна черга, щойно без проблем записався на прийом наступного тижня..Подивлюсь,як воно буде на місці...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Зараз ще не всі райони, але, сподіваюсь, будуть додавати...
спасибо, тоже записался.Запрацювала електронна черга, щойно без проблем записався на прийом наступного тижня..Подивлюсь,як воно буде на місці...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Зараз ще не всі райони, але, сподіваюсь, будуть додавати...
Тоді був військовозобов'язаним?В 2017.
Виключають, якщо ти непридатний або є чинним військовослужбовцем.З військового обліку мене виключено, за даними системи, я вірно зрозумів??
Статуси в Резерв+
У випадку броні чи відстрочки військовозобов’язаний матиме статус “на обліку” та відповідну позначку.
- на обліку – все добре і військовозобов’язаний стоїть на обліку і ТЦК не потребує додаткової інформації
- уточнюється – військовозобов’язаний не на обліку в ТЦК. При наявності приписного чи військового квитка це помилка безпосередньо ТЦК. При відсутності та подальше не уточнення даних безпосередньо в ТЦК – буде накладений
. При оновлення одразу даних в ТЦК штраф не накладуть і жодних санкцій не буде.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.- в розшуку – військовозобов’язаного затримають і доставлять в ТЦК при першій же перевірці інформації поліцією чи військовослужбовцями ТЦК
- знято з обліку – військовозобов’язаний, які перебувають на спеціальному обліку (поліція, ДСНС тощо)
- виключено з обліку – чинні військові та непридатні
З обліку в РТЦК - так, знято. Але взято на облік у выйськовій частині, де нараховується грошова винагорода та поставлений на матеріальне та харчове забезпечення. Йди у відпустку вже!
То мені можна звалювати в СЗЧ і сміливо гуляти?
З військового обліку мене виключено, за даними системи, я вірно зрозумів??
Сделал браузером по умолчанию.@Ah, в настройках Firefox изменил параметр "Открывать ссылки в других приложениях" на "всегда" или "по запросу"?
Грошове забезпеченнягрошова винагорода
Если в настройках браузера Firefox параметр "Открывать ссылки в других приложениях" стоит в положении "Никогда" (вместо "Всегда" или "Спрашивать перед открытием"), то после авторизации через BankID НБУ тебя не перекинет в Резерв+ и, видимо, будет ошибка та, которую видишь.А шо этого недостаточно?)
сделал - заработалоЕсли в настройках браузера Firefox параметр "Открывать ссылки в других приложениях" стоит в положении "Никогда" (вместо "Всегда" или "Спрашивать перед открытием"), то после авторизации через BankID НБУ тебя не перекинет в Резерв+ и, видимо, будет ошибка та, которую видишь.
Как обычно, тема на полчаса растянулась на два дня. Ну теперь все забронированные и ахвицеры, наконец-то, смогут наиграться вдоволь.сделал - заработало.
с твоего позволения добавлю эту инфу в первый пост темы, у многие такая проблема
Ответ у тебя в подписи 😁Кошевой уже обновил данные?
А Дантес?Кошевой уже обновил данные?
это который не любил эфиопов?>А Дантес?
Пральна! Щас военный билет заменит все документы, нахуй не нужные!у последних и паспортов не было,ибо нехуй шастать
Нет, который Дорофееву поменял с корешем на его жинкуэто который не любил эфиопов?