Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ремонт стиральной машинки

Може три місяці тому, ремонтував свою пралку. Індезіт, Італійська . Загудів підшипник. Їй років 15, але вона чудово виглядає, було жаль викидати, тим паче що за ці роки на краще вони не змінились. Як до речі і газові плити. До окупації, знайомі старі в криму вирішили замінити стару газ плитку, на нову Норд. Стара виглядала дійсно погано, ще на високих ножках така, може хтось знає.
1767265066791.webp
Навіть знайшов фото подібної.
Так от через 2 роки, нова плитка Норд, виглядала значно страшніше. Вся вкрилася іржею, наче їй сто років. А ця, що на фото, вона емальована, і щоб там з*явилась іржа, це щось неймовірне.
Індезіт вирішив спробувати відремонтувати. А ще, мені подобається мати справу з технікою. Розібрав, а там барабан не розбірний. Цільно паяний пластик. Подивився на Ютубі що робити в такому випадку, і почав пиляти бак пилкою по металу. Не легка ця робота. Розібрав, поміняв підшипники, сальник, аморти,. Раз вже туди поліз, думаю треба робити по людськи.
Оклеїв корпус з середини віброю, зверху шумкою. Просто вона валялась в мене після робіт з своїм авто. Нижню частину пралки, стики, різьби і таке інше, промазав антикором для внутрішніх порожнин. Теж був.
Зібрав, запустив, її взагалі не чути, тільки чути як білизна ляпає. Благо що двигун італійський, і його не чути, не гуде як на *****ських пралках.
Просто ділюся, нікому робити не бу.
Якщо хтось наважиться робити собі, то там багато ризиків що завершити буде не можливо. Розбитий вал, хрестовина гнила, помилка при розпилюванні...

Може три місяці тому, ремонтував свою пралку. Індезіт, Італійська . Загудів підшипник. Їй років 15, але вона чудово виглядає, було жаль викидати, тим паче що за ці роки на краще вони не змінились. Як до речі і газові плити. До окупації, знайомі старі в криму вирішили замінити стару газ плитку, на нову Норд. Стара виглядала дійсно погано, ще на високих ножках така, може хтось знає.
1767265066791.webp
Навіть знайшов фото подібної.
Так от через 2 роки, нова плитка Норд, виглядала значно страшніше. Вся вкрилася іржею, наче їй сто років. А ця, що на фото, вона емальована, і щоб там з*явилась іржа, це щось неймовірне.
В мене схожа плита (ще є спинка та ці крила суцільні). Працює з 1960 року! Емаль в кращому стані, а от один вентиль полетів 5 років тому :( і один керамічний розсікач надтріснув. Ця плита ззовні не дуже приваблива, але пропрацює, мабуть, ще років 20 (а то й більше). Жодна сучасна стільки не буде працювати, бо в них закладене "напрацювання на відмову" (наработка на отказ).

Назад
Зверху Знизу