Може три місяці тому, ремонтував свою пралку. Індезіт, Італійська . Загудів підшипник. Їй років 15, але вона чудово виглядає, було жаль викидати, тим паче що за ці роки на краще вони не змінились. Як до речі і газові плити. До окупації, знайомі старі в криму вирішили замінити стару газ плитку, на нову Норд. Стара виглядала дійсно погано, ще на високих ножках така, може хтось знає.
Навіть знайшов фото подібної.
Так от через 2 роки, нова плитка Норд, виглядала значно страшніше. Вся вкрилася іржею, наче їй сто років. А ця, що на фото, вона емальована, і щоб там з*явилась іржа, це щось неймовірне.
Індезіт вирішив спробувати відремонтувати. А ще, мені подобається мати справу з технікою. Розібрав, а там барабан не розбірний. Цільно паяний пластик. Подивився на Ютубі що робити в такому випадку, і почав пиляти бак пилкою по металу. Не легка ця робота. Розібрав, поміняв підшипники, сальник, аморти,. Раз вже туди поліз, думаю треба робити по людськи.
Оклеїв корпус з середини віброю, зверху шумкою. Просто вона валялась в мене після робіт з своїм авто. Нижню частину пралки, стики, різьби і таке інше, промазав антикором для внутрішніх порожнин. Теж був.
Зібрав, запустив, її взагалі не чути, тільки чути як білизна ляпає. Благо що двигун італійський, і його не чути, не гуде як на *****ських пралках.
Просто ділюся, нікому робити не бу.
Якщо хтось наважиться робити собі, то там багато ризиків що завершити буде не можливо. Розбитий вал, хрестовина гнила, помилка при розпилюванні...