Постійний збір на дрони FPV для ЗСУ
Закидуй дві гривні!
FPV-дрони змінюють хід війни
Змінюй хід війни!

реєстрація платника ПДВ

🟡 11:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 49
  • 🟡 11:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
реєстрація платника ПДВ

Хтось після нововведень реєстрував підприємство платником ПДВ? Якийсь брєд там твориться!!! Подали перший раз Заяву на реєстрацію платника ПДВ. Повернули у зв'язку із відсутністю Договорів на суму більше ніж 300000 тис. грн. Другий раз подали, додали копії Договорів, тепер відмовили - їм потрібні підтвердження отримання зазначених у Договорах сум...от вони дістали...Хто може їх переміг...поділиться досвідом!!! Будь-ласка)

• 🟡 11:16 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Они дали официальный ответ-отказ или это они устно сказали?

по першій заяві дали письмову відповідь, а по другій в усній формі, тільки сьогодні дізнались. Будемо чекати на письмову відповідь.

Насколько я понимаю, эти отказы незаконны. Я бы посоветовал обжаловать их (пока только тот, который официальный, на бумаге), но только грамотно. Думаю это поможет.

думаю, це теж єдиний варіант(( так моя помічниця перевіряла другу Заяву разом з інспектором, яка відмовила перший раз...а сьогодні каже, що нещодавно прийшла постанова чи інструкція, з приводу того, що юр.особа повинна підтвердити оборудку у 300000 тис. грн. Не чули про таке?

Назад
Зверху Знизу