Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Путін готує напад на південь і схід України у 2022-му розвідка

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Re: Путін готує напад на південь і схід України у 2022-му розвідка

Без паніки панове. ******* будуть пізжені та скосмлені свиням

БУДАНОВ РОЗПОВІВ ПРО ВІЙНУ

Я чесно більше доби взагалі ніяк не коментував заяву керівника ГУРМО генерала Кирила Буданова про намір Росії напасти на Україну наприкінці січня. Заява його в мене від самого початку викликала чимало питань. Проте коли маєш справу з Росією буває всяке, тому я вирішив подивитися якою буде реакція влади на заяву головного розвідника. Нині, коли реакції 0 (нуль) я таки висловлю свої сумніви.

Панове, скажіть, якого милого керівник військової розвідки розповідає про плани російського керівництва нам? Я не питаю звідки Буданов знає про наміри Москви за 2,5 місяці до їхнього здійснення – нехай. Уявимо, що росія має якийсь свій «план Барбаросса» і що план цей вже лежить на столі в Буданова. Що він мусить робити?

Він мусить довести цей план до керівництва Генштабу (він керує військами), до командування ЗСУ та до керівництва країни. Бо війна це така штука, що потребує зусиль всієї країни – і армії, і економіки. Звертатися до нації з новиною про загрозу війни мусить всенародно обраний голова держави – президент України. І звернення це мусить містити перелік заходів до яких держава вдаватиметься негайно з метою дати зрозуміти Москві – ми знаємо, ми готуємося, ваше вторгнення вам коштуватиме дуже дорого. Діяти треба так, як діяв… президент Порошенко після захоплення українських кораблів у Керченській протоці. Бачимо ми щось подібне? Відповідь – ні. Президент Зеленський, командувач ЗСУ та РНБО заяву Буданова не коментують ніяк.

Єдиний випадок за якого керівник військової розвідки звертається до нації безпосередньо, це у разі якщо він довів інформацію до Генштабу, командування ЗСУ та керівництва країни – а ті її хором проігнорували. А це нереально. Що генерали Залужний і Шаптала проігнорували таку інформацію я не повірю, бо не повірю ніколи. Отже…

Дещо цікаво виглядає сам план російського наступу, озвучений Будановим. Москва ніби збирається напасти наприкінці січня – початку лютого… Тобто вона збирається всю операцію провернути за 2 місяці? Я нагадаю, що в Україні буває весна. А весна це такий період, коли скресає крига, а ґрунтові дороги і поля перетворюються на суцільну багнюку. Як потерпав в українській багнюці непереможний німецький вермахт – існують гори літератури. Вже повірте, ми недалеко пішли і від тих тактичних прийомів і від тих умов. Здавалося б, починай операцію з першими заморозками (тобто наприкінці листопада) і у тебе маса часу. Але Москва чомусь вирішила наступати наприкінці січня. Часом не тому, що Україна тоді мусить залишитися без опалення, газу, вугілля та грошей, через феєрично підготовку до зими команди ЗЕ?

Якщо така загроза реальна – керівництво країни вже зараз мусить почати підготовку і благати допомоги від союзників з блоку НАТО, країною-аспірантом якого є Україна.

Бачимо ми все це? Аж ніяк. Через це напрошується вкрай неприємний висновок. Причина заяви Буданова – не російська загроза. Свою заяву Буданов зробив на прохання Офісу президента, з подвійною метою. Перша – перебити в суспільстві скандал з «вагнерівцями», друга – збити в суспільстві протестні настрої. Як там казали виборці Зеленського, коли про російську загрозу говорив президент Порошенко? «Нє раскачівайтє плот – а то Путін нападьот»?

Я дуже хочу аби мій оцей висновок виявився хибним. Тому я все ще чекаю окремого засідання РНБО, звернення президента Зеленського до нації, змін у парламенті до бюджету країни, та звернення до країн-союзників. І ще я чекаю від президента зустрічі з керівництвом парламентських фракцій та об’єднання зусиль для оборони країни. Наприклад – прохання до Петра Порошенка задіяти його зв’язки на Заході для допомоги країни. Бо наразі я бачу лише переслідування опозиції, в т ч ветеранів російсько-української війни.

Без паніки панове. ******* будуть пізжені та скосмлені свиням

БУДАНОВ РОЗПОВІВ ПРО ВІЙНУ

Я чесно більше доби взагалі ніяк не коментував заяву керівника ГУРМО генерала Кирила Буданова про намір Росії напасти на Україну наприкінці січня. Заява його в мене від самого початку викликала чимало питань. Проте коли маєш справу з Росією буває всяке, тому я вирішив подивитися якою буде реакція влади на заяву головного розвідника. Нині, коли реакції 0 (нуль) я таки висловлю свої сумніви.

Панове, скажіть, якого милого керівник військової розвідки розповідає про плани російського керівництва нам? Я не питаю звідки Буданов знає про наміри Москви за 2,5 місяці до їхнього здійснення – нехай. Уявимо, що росія має якийсь свій «план Барбаросса» і що план цей вже лежить на столі в Буданова. Що він мусить робити?

Він мусить довести цей план до керівництва Генштабу (він керує військами), до командування ЗСУ та до керівництва країни. Бо війна це така штука, що потребує зусиль всієї країни – і армії, і економіки. Звертатися до нації з новиною про загрозу війни мусить всенародно обраний голова держави – президент України. І звернення це мусить містити перелік заходів до яких держава вдаватиметься негайно з метою дати зрозуміти Москві – ми знаємо, ми готуємося, ваше вторгнення вам коштуватиме дуже дорого. Діяти треба так, як діяв… президент Порошенко після захоплення українських кораблів у Керченській протоці. Бачимо ми щось подібне? Відповідь – ні. Президент Зеленський, командувач ЗСУ та РНБО заяву Буданова не коментують ніяк.

Єдиний випадок за якого керівник військової розвідки звертається до нації безпосередньо, це у разі якщо він довів інформацію до Генштабу, командування ЗСУ та керівництва країни – а ті її хором проігнорували. А це нереально. Що генерали Залужний і Шаптала проігнорували таку інформацію я не повірю, бо не повірю ніколи. Отже…

Дещо цікаво виглядає сам план російського наступу, озвучений Будановим. Москва ніби збирається напасти наприкінці січня – початку лютого… Тобто вона збирається всю операцію провернути за 2 місяці? Я нагадаю, що в Україні буває весна. А весна це такий період, коли скресає крига, а ґрунтові дороги і поля перетворюються на суцільну багнюку. Як потерпав в українській багнюці непереможний німецький вермахт – існують гори літератури. Вже повірте, ми недалеко пішли і від тих тактичних прийомів і від тих умов. Здавалося б, починай операцію з першими заморозками (тобто наприкінці листопада) і у тебе маса часу. Але Москва чомусь вирішила наступати наприкінці січня. Часом не тому, що Україна тоді мусить залишитися без опалення, газу, вугілля та грошей, через феєрично підготовку до зими команди ЗЕ?

Якщо така загроза реальна – керівництво країни вже зараз мусить почати підготовку і благати допомоги від союзників з блоку НАТО, країною-аспірантом якого є Україна.

Бачимо ми все це? Аж ніяк. Через це напрошується вкрай неприємний висновок. Причина заяви Буданова – не російська загроза. Свою заяву Буданов зробив на прохання Офісу президента, з подвійною метою. Перша – перебити в суспільстві скандал з «вагнерівцями», друга – збити в суспільстві протестні настрої. Як там казали виборці Зеленського, коли про російську загрозу говорив президент Порошенко? «Нє раскачівайтє плот – а то Путін нападьот»?

Я дуже хочу аби мій оцей висновок виявився хибним. Тому я все ще чекаю окремого засідання РНБО, звернення президента Зеленського до нації, змін у парламенті до бюджету країни, та звернення до країн-союзників. І ще я чекаю від президента зустрічі з керівництвом парламентських фракцій та об’єднання зусиль для оборони країни. Наприклад – прохання до Петра Порошенка задіяти його зв’язки на Заході для допомоги країни. Бо наразі я бачу лише переслідування опозиції, в т ч ветеранів російсько-української війни.

Та як тільки полізли боти - в них у перших же постах в них залунало скавчання "нікачайті лодку атопутіннападьот!(С)"
Бубочка послабився до підливи по ляшках. А "ганьба" та "іді *****" - один *** йому проволали :D Не допомогають мантри... їм ні хто вже не вірить.

каРФаген повинен бути зруйнован.

Так, але завдання не тривіальне - Карфаген був меншим за усю Ойкумену.
Тут в нас набагато більший карфаген, втричі більший за нас.

Без тактики масового терору - це все дуже довго і виснажливо буде гойдатися біля нашого кордону на нашій території.

Зарін в водовод крупного міста - це добра тактика в таких випадках. Повинні бути десятки тисяч жертв.

***ло если и решиться напасть то это сделает тогда когда никто и не думает.....ни в январе ни в феврале....
Лично мое мнение.На истину не претендую.
Открытое вооруженное вторжение для Ху@ла наименее выгодный вариант.Это последний козырь в его колоде и еще не известно как он сыграет.Зачем Ху@лу вскрываться?Блефовать,поднимать ******, но не вскрываться.Если проиграет то все.Больше играть не дадут.А так вдруг кто то паснет и сбросит карты .

Лично мое мнение.На истину не претендую.
Открытое вооруженное вторжение для Ху@ла наименее выгодный вариант.Это последний козырь в его колоде и еще не известно как он сыграет.Зачем Ху@лу вскрываться?Блефовать,поднимать ******, но не вскрываться.Если проиграет то все.Больше играть не дадут.А так вдруг кто то паснет и сбросит карты .

то не самого ***ла блєф.
Тут йому бубончик чумний підлива під руку. Вони зараз не тільки по одну сторону фронту, а ще й при спільних інтересах. Бобочкє страшна. Його нелюблять, і всякіє дибіли за вагнергєйт макают носом і до ДБР заяви носять, взагалі охуєлі.

Заява про плани ***ла вторгнутись великими силами - якось дуже вдало співпала з виходом ботів з установкой "нікачать лодку".
Я в такі збіги не вірю.

то не самого ***ла блєф.
Тут йому бубончик чумний підлива під руку. Вони зараз не тільки по одну сторону фронту, а ще й при спільних інтересах. Бобочкє страшна. Його нелюблять, і всякіє дибіли за вагнергєйт макают носом і до ДБР заяви носять, взагалі охуєлі.

Заява про плани ***ла вторгнутись великими силами - якось дуже вдало співпала з виходом ботів з установкой "нікачать лодку".
Я в такі збіги не вірю.
А мені мапа можливого вторгнення дуже підозріло нагадала плани 14 року .Майже один в один того ультиматума шо оприлюднила ху@ловська закладка Ілларіонов.Дуже дуже таємний план,відомий майже кожному пересічному.:)

Почему *****ам было можно стрелять со своей территории в 2014 а нашим союзникам нельзя?
Власти запада подотчетны своим избирателям, которым нахрен не нужно втягиваться в чужую войну. Поэтому власти готовы втихаря подогнать нам эшелон с новейшим ПВО, чтобы мы их назвали стугна или нептун повесив свои бирки. Но в открытую пускать ракеты не будут.

И повторюсь. Настоящая паника у *****ов будет если НАТО разместит на нашей с *****ами границе свой обьект прикрыв его своей ПВО. Лучше если это будет какой то банно-прачечный комбинат. Формально эта прачечная не является оружием нападения и никому не угрожает. и какцапы ничего натовцам предьявить не могут. Не скажут же они открыто что ваша ПВО над прачечной мешает нам бомбить ****ов.

У какцапов одно подразделение занимается информационной войной. Освободились с проекта "паляки издеваются над мальчиками в трусиках". Теперь перешли на проект "хутин нападет". Ресурсов вести два проекта одновременно, у них нет.

Считаешь, у них не хватает людей в регулярной армии?
Дуркуешь? Откуда в РФ люди?

Сегодня у них нет желающих даже на Донбас ехать. Присылают только тех кого кровью хотят повязать перед выдачей офицерских погонов или новых звездочек. На неделю максимум.
Кто хотел пойти в армию, уже там.

Сам-то понял, что написал??? В Украине 44 млн. человек живет, в России 144. Считаешь, у них не хватает людей в регулярной армии?
Какие 44? Если 35 будет то хорошо. Остальные или в Польше или рф или в сырой земле.

Без Наприклад – прохання до Петра Порошенка задіяти його зв’язки на Заході для допомоги країни.
:рл:
с этого надо было начать текст для того, чтобы дальше не тратить на него время.
Ему свои связи в виде куманька Генпрокурора и главы СБУ надо было задействовать, в первую очередь, против коррупции, от которой только на таможне бюджет Украины терял около $5,- млрд.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А "ганьба" та "іді *****" - один *** йому проволали :D
так и твоего кумира, помнится, тоже громко послали, но это не помешало ему пойти на выборы в Президенты в 2014, на грамотно построенной брехне про "жити по-новому" пролезть в кресло и со своей командой продолжить "достойное" дело овощебазы, пальчиком не тронув ни одного фигуранта злочиної влади и ни единой схемы. :ганьба:

Система управления в стране сейчас при Зеле по сути нисколько не отличается от той, что была и при Порохе, и при Овоще, и при Юще, и при Кучме, и никакого прорыва или развития в период 2014...2019 не было и в помине, кроме ваших бурных фантазий. Семь с лишним лет вбрасывается и пережёвывается один и тот же жмых, за которым тщательно скрывается и уводится от внимания тотальный дерибан, коррупция, безнаказанность всей вертикали власти.

Так, але завдання не тривіальне - Карфаген був меншим за усю Ойкумену.
Тут в нас набагато більший карфаген, втричі більший за нас.

Без тактики масового терору - це все дуже довго і виснажливо буде гойдатися біля нашого кордону на нашій території.

Зарін в водовод крупного міста - це добра тактика в таких випадках. Повинні бути десятки тисяч жертв.
Тебя ведь процитируют Скабеевы/Соловьёвы. Будут пугать расейцев терроризмом. :рл:

А мені мапа можливого вторгнення дуже підозріло нагадала плани 14 року
А с того момента поменялась география? Мы перестали граничить с *****кой и лукашом? Ростовская с белгородской области куда-то переехали? Все те же цели и дорги для нападения так и остались.

Тебя ведь процитируют Скабеевы/Соловьёвы. Будут пугать расейцев терроризмом. :рл:

Не не бойтесь, что вас обвинят в экстремизме - вас в любом случае в нём обвинят(С)

P.S. Саме тому я раджу не "лякать", а реально завдавати ворогу шкоди. Щоб "пугалки" мали підтвердження в реальності, і таке, що в тисячі раз жахливіше за скабєєву.

Рост ВВП на хлеб не намажешь. :іржач::іржач::іржач:

Я не премьер-министр, но знаю как моментально повысить ВВП Украины в 27 раз.
Нужно просто сделать курс гривны к доллару 1:1.

По целям и результатам - смена власти в стране.

Так надо корректно интерпретировать эти понятия.

Если смена власти - подогнать танки в центр столицы по причине прихоти высшего застарелого руководства ГКЧП - это преступление, потому что незаконно расстреливать и давить танками простых людей. И главное - мотив, гкчписты хотели лишить людей законных демократических прав.

Если же смены власти желают миллионы людей, выходят в течение многих месяцев на улицы и мирно протестуют, а, когда их начинают *******, они убивают убийц - это лежит в полном соответствии с конституционным правом народа осуществлять власть непосредственно. И главное - опять мотив. Майдановцы хотели (и смогли) вернуть людям их законные демократические права.

Сопоставьте два абзаца, и постарайтесь понять, где Вы заблуждаетесь. Отчетливо же сформулировал, персонально для Вас.

P.S. Напоминаю Вам мудрое изречение Галины Старовойтовой, что власть, как и подгузники, надо почаще менять. Демократическим путем, а Майдан - и есть демократический путь смены власти, поскольку в Конституции народу дается право на мирные собрания и на непосредственное осуществление власти. Все сходится, если не быть шмакоботом, и честно самому себе дать отчет о событиях.

Короч, война план покажет. Полезут маскали - ****ите их всем шо есть, да и все.

Назад
Зверху Знизу