Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пункт реєстраціїї на ЗНО

• Автор теми Автор теми Nessya
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 117
Пункт реєстраціїї на ЗНО

З 15 грудня 2009 року по 8 квітня 2010 року відкрито пункт реєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання. Реєстрація безкоштовна.

адреса: м.Харків, вул.Петровського,25 (ст.м.Пушкінська) центральний корпус ХНАДУ(ХАДІ),1-й поверх,кім. 144

Режим роботи: пон-пт з 9-00 до 18-00

Телефон для довідок: 707-36-93
Запрошуємо всіх бажаючих зареєструватися!!!

відповім на всі запитання по реєстрації, пишіть:)

Останнє редагування:
Какие документы нужны для регистрации? Я школу закончила 15 лет назад,как в этом случае проходит поступление в вуз?

Какие документы нужны для регистрации? Я школу закончила 15 лет назад,как в этом случае проходит поступление в вуз?

Здравствуйте, регистрация для вас будет проходить, как для выпускника прошлых лет. Из документов Вам понадобится:
1.Паспорт
2.Документ о полном среднем образовании+его ксерокопия
3.Две фотографии 3х4
4.Два пластиковых файла А4
5. Вы должны заранее определить в какой ВУЗ вы будете вступать и какие предметы Вам понадобится сдавать Удачи Вам:)

Останнє редагування:
Спасибо!Скажите пожалуйста ,как лучше всего подготовиться к тестированию,как и где оно проходит?Извините за такие вопросы,но раньше все было по-другому и сейчас тяжело разобраться в системе.

Спасибо!Скажите пожалуйста ,как лучше всего подготовиться к тестированию,как и где оно проходит?Извините за такие вопросы,но раньше все было по-другому и сейчас тяжело разобраться в системе.

К сожалению, подготовкой к тестированию я не занимаюсь:( думаю, что лучше всего заниматься с репетитором. Данных, где будет проходить тестирование еще нет, пока что определились только с датами проведения:
Проведення ЗНО
українська мова та література 2, 3, 4 червня
іноземна мова 7 червня
біологія 9 червня
географія 11 червня
математика 14, 15 червня
історія України 17, 18 червня
хімія 21 червня
фізика 23 червня

после регистрации Вам прийдет приглашение на тесты, в котором будет указано место и время проведения выбраных Вами тестов.

!!

Останнє редагування:
изменилось время работы: теперь мы работаем с пон-пт с 9-00 до 18-00,сб с 9-00 до 13-00

Останнє редагування:
хаааа!!!!!!!!!!зно это кал...я что украинский списал на 8 что математику на 9)))
и при этом знал и то и то максимум на 4)))

Подскажите, если я буду регистрироваться на ЗНО в ХНАДУ, я смогу поступить в любой вуз который захочу или только в ХНАДУ.

Конечно же в любой. Это просто пункт регистрации. В маленьких городах, в которых нет вузов, пункты регистрации могут быть в школах, ПТУ и т.д.

Да, Luchick, абсолютно права. Зарегестрироваться Вы можете у нас, а поступать можно в любой ВУЗ Украины.

Про розташування пунктів тестування

До Українського центру оцінювання якості освіти надходить велика кількість звернень щодо місць розташування пунктів тестування.

Повідомляємо, що місця розташування пунктів тестування визначатимуться після завершення реєстрації та визначення кількості абітурієнтів, які виявили бажання пройти тестування з того чи іншого предмета. Вони будуть створені на базі окремих загальноосвітніх і вищих навчальних закладів, що розташовані у великих райцентрах, містах, обласних центрах, у мм. Києві та Севастополі. Місце розташування пункту тестування для конкретного абітурієнта визначатиметься за допомогою програмно-апаратних засобів якомога ближче до місця проживання, указаного абітурієнтом під час реєстрації.

На відміну від попередніх років, мережу пунктів тестування буде скорочено. Це зумовлено тим, що у багатьох пунктах тестування складно забезпечити умови для проходження зовнішнього оцінювання, насамперед, з точки зору дотримання конфіденційності, інформаційної безпеки, окремих регламентних моментів. Через очікуване зменшення кількості пунктів тестування передбачено проведення зовнішнього оцінювання з української мови та літератури, математики, історії України впродовж кількох днів

До пунктів тестування іногороднім абітурієнтам-випускникам шкіл доведеться добиратися власним коштом, тому що на час проведення зовнішнього оцінювання вони уже не будуть вважатися учнями. Організоване підвезення їх до місць складання тестів органами управління освітою організовуватися не буде.

Інформацію про адресу пункту тестування з кожного предмета абітурієнти дізнаються з персонального запрошення-перепустки, яке вони отримають поштою у травні. Запрошення-перепустку можна буде роздрукувати із власної персональної сторінки абітурієнта після розміщення оголошення про можливість такої операції на сайті УЦОЯО

Український центр оцінювання якості освіти
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Походу фигня это ЗНО.

Внесення змін дло сертифікату:

Якщо у Вас виникла потреба внести зміни до реєстраційних даних (уточнити перелік предметів, персональні дані), то повторно зареєструйтеся до 31 березня 2010року.Для цього Вам потрібно прибути до пункту реєстраціїта надати документи, на підставі яких Вас було зареєстровано, а також дві фотокартки розміром 3 х 4 см, два пластикові файли формату А-4, отриманий раніше сертифікат,що підлягає анулюванню.

Про сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання

Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання - це документ, що засвідчує факт проходження абітурієнтом зовнішнього оцінювання, а також отримані ним результати.

Бланк сертифіката видається особі під час реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. На бланку сертифіката розміщується фотокартка абітурієнта, захищена голографічною наліпкою Українського центру оцінювання якості освіти.

Під час тестувань у сертифікаті проставлятимуться відмітки про проходження абітурієнтом зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета. Тому ламінувати бланк сертифіката не можна, бажано зберігати його в пластиковому файлі. Забороняється також переклеювати фотокартку або руйнувати голографічну наліпку.

Потрібно пам′ятати, що без сертифіката абітурієнт не допускатиметься до складання тестів.

У разі втрати або пошкодження сертифіката абітурієнт має звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, де подати письмову заяву про виготовлення дубліката сертифіката. Передрук сертифіката здійснюється за кошти особи, яка його замовляє.

Результати зовнішнього оцінювання навчальних досягнень абітурієнта з усіх предметів заносяться до інформаційної картки, що є додатком до сертифіката, його невід′ємною частиною. Інформаційну картку абітурієнт має роздрукувати самостійно з персональної сторінки, розміщеної на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Це можна буде зробити після офіційного оголошення результатів зовнішнього оцінювання з усіх предметів (орієнтовно 14 липня 2010 року). Доступ до персональної сторінки здійснюється за допомогою PIN-коду, указаного в сертифікаті.

Для участі в конкурсі щодо зарахування до вищого навчального закладу абітурієнт має подати до приймальної комісії сертифікат (з відмітками про проходження тестувань) та інформаційну картку (з результатами зовнішнього оцінювання).

З метою недопущення фактів підробки сертифікатів та інформаційних карток Український центр оцінювання якості освіти надаватиме доступ приймальним комісіям вищих навчальних закладів до бази даних результатів проходження абітурієнтами зовнішнього оцінювання.

Сертифікат, отриманий в 2010 році, дійсний до 31 травня 2011 року.

Пам'ятайте реєстрація закінчується 31 березня о 18-00!!!!

Про розташування пунктів тестування

Повідомляємо, що місця розташування пунктів тестування визначатимуться після завершення реєстрації та визначення кількості абітурієнтів, які виявили бажання пройти тестування з того чи іншого предмета. Вони будуть створені на базі окремих загальноосвітніх і вищих навчальних закладів, що розташовані у великих райцентрах, містах, обласних центрах, у мм. Києві та Севастополі. Місце розташування пункту тестування для конкретного абітурієнта визначатиметься за допомогою програмно-апаратних засобів якомога ближче до місця проживання, указаного абітурієнтом під час реєстрації.

На відміну від попередніх років, мережу пунктів тестування буде скорочено. Це зумовлено тим, що у багатьох пунктах тестування складно забезпечити умови для проходження зовнішнього оцінювання, насамперед, з точки зору дотримання конфіденційності, інформаційної безпеки, окремих регламентних моментів. Через очікуване зменшення кількості пунктів тестування передбачено проведення зовнішнього оцінювання з української мови та літератури, математики, історії України впродовж кількох днів.

До пунктів тестування іногороднім абітурієнтам-випускникам шкіл доведеться добиратися власним коштом, тому що на час проведення зовнішнього оцінювання вони уже не будуть вважатися учнями. Організоване підвезення їх до місць складання тестів органами управління освітою організовуватися не буде.

Інформацію про адресу пункту тестування з кожного предмета абітурієнти дізнаються з персонального запрошення-перепустки, яке вони отримають поштою у травні. Запрошення-перепустку можна буде роздрукувати із власної персональної сторінки абітурієнта після розміщення оголошення про можливість такої операції на сайті УЦОЯО.

народ та что вы тут спрашиваете????
есть
который обслуживает харьковскую область, со своим форумом который постоянно мониторят их люди и заметьте ответ официальный и на него потом ссылайтесь, ибо за дезинформацию им навешают в случае чего, да и тесты там прошлогодние есть можно попробовать свои умственные возможности... что и говорить первоисточник

зы неподумайте что рекламлю, просто со знакомыми были проблемы из раздела "я верю написанному на заборе, а не новостям"

Что в этом такого если спрашивают???? если я являюсь официальным регистратором на ЗНО почему я не могу ответить на вопросы???????????????????? Я не даю информацию которой не владею на 100%.

если я являюсь официальным регистратором на ЗНО почему я не могу ответить на вопросы????????????????????
Так если Вы являетесь официальным регистратором на ЗНО, то стоит написать об этот в стартовом посте и, желательно, жирным шрифтом.

А смысл писать жирным шрифтом???? те кому нужна информация позвонили по телефону или пришли лично и получили ее.

тем кому надо я бы все же советовал обращаться к первоисточнику, а то знаем мы где-то на югах за регистрацию деньги брали незаконно, а люди как овцы платили, возможно причиной послужил какой-либо местный форум ;)

На главной телефоны центра и график проведения тестов

P.S. мне понятны мотивы ТСа - приходя регистрироваться вам (вашим родным) промоют мозги как хорошо учиться именно в этом ВУЗе, и вообще вот эти предметы берите и чо далеко ходить поступайте к нам ;)

к ,сожалению, в день приходит такое количесто людей на регистрацию, что заниматься агитацией "поступайте к нам учится" сил нет.......... а вовке-самураю:) большое человеческое спасибо за то что повесил ссылки!!!

Назад
Зверху Знизу