Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Птичку жалко

• Автор теми Автор теми juriks
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 10346

Прощаемся с птичками – Twitter сменит логотип​

Причем уже в самое ближайшее время​

Илон Маск уже не раз намекал на то, что Twitter ждет ребрендинг, и вот теперь об этом сказано совершенно точно. «Cкоро мы попрощаемся с брендом Twitter и, постепенно, со всеми птицами», – написал Илон Маск в соцсети, которая пока еще называется Twitter
Переглянути вкладення 13397639
Он также подтвердил переименование соцсети в «Х». «Если сегодня вечером будет опубликован достаточно хороший логотип X, завтра мы запустим его во всем мире», – сказал Маск. Он также добавил, что в качестве лого выступит символ «Х» на черном фоне.

У ХФ идею спиздил, надо предъяву выкатить

Який твітер, такий і логотип..:D

У мене є лінії лежаків з літерою x, є навіть лінія “Elon”. На них виріс попит.

Справа у тому, що x це скорочення від “everything”, тому я завжди полюбляв цю літеру у назвах.

На початку бізнесу Маск мав вебсайт x.com, потім він його продав та інвестував ці гроші у інші бізнеси. Зараз він викупив цей вебсайт, але поки не використовує. Мабуть невдовзі твіттер перейде на цей сайт.

Кстати, лягушонок, а ты умеешь кресла качалки делать?..:збентежений: или ток топчанами барыжишь?..

На початку бізнесу Маск мав вебсайт x.com, потім він його продав та інвестував ці гроші у інші бізнеси. Зараз він викупив цей вебсайт, але поки не використовує. Мабуть невдовзі твіттер перейде на цей сайт.
Переглянути вкладення 13397760

На самом деле ХХХ, читать уже ни кто не хочет, только смотреть:попка:
Я продав колись лежак з назвою ***, за спецзамовленням, дорого, згідно з умовами продажу робити такого більше не маю права. Зараз лежить у кутку лежак з назвою xxxx.

Де там электроніка..я про звични качалки, а не масажні.. :D
У мене лежаки та
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
з вбудованим ШІ.
Через це, як я вже писав, один з батьків ШІ назвав мене паразитом, паразитуючим на ШІ.
Хоча сам він отримує величезні премії та грошові нагороди,
себе він паразитом не вважає.
А мене колега недавно назвав аж цілим козлом, тобто GOAT (кращим у світі усіх часів і народів) у паразитуванні на ШІ.
Себто я напросився на це, наче жартома написав, ще б трохи, і я б був козлом.
А він відповів, не сумнівайся, ти й так козел.

Останнє редагування модератором:
Запомните этот ***!

А справді, як називатимуться повідомлення, ксіти чи хіти?

Назад
Зверху Знизу