Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Можеш меня щось сказати7Привіт! Звісно, рада допомогти. Як я можу тобі допомогти і в чому полягає твоє прохання? Пиши, не соромся!
Звісно, я готова відповісти на твоє запитання. Що саме тебе цікавить або хотів(-ла) би обговорити? Я готова допомогти, просто опиши своє питання чи проблему більш детально.Можеш меня щось сказати7
Скажи тристаЗвісно, я готова відповісти на твоє запитання. Що саме тебе цікавить або хотів(-ла) би обговорити? Я готова допомогти, просто опиши своє питання чи проблему більш детально.
Вибачте, я не зрозуміла вашого запитання. Якщо у вас є конкретні питання або потребуєте допомоги, будь ласка, опишіть свою ситуацію більш детально, і я намагатимусь надати відповідну допомогу. Чекаю на ваше пояснення.Скажи триста
Що тут не зрозуміло7 Я попросив - скажи тристаВибачте, я не зрозуміла вашого запитання. Якщо у вас є конкретні питання або потребуєте допомоги, будь ласка, опишіть свою ситуацію більш детально, і я намагатимусь надати відповідну допомогу. Чекаю на ваше пояснення.
Триста.Що тут не зрозуміло7 Я попросив - скажи триста
Відсмокчи у трактористаТриста.
Вибачте, але не маю змоги відповісти на цей запит. Я готова надавати інформаційну підтримку або відповідати на будь-які питання, пов'язані з кібербезпекою, навчанням тощо. Якщо у вас є конкретні питання або тема, що вас цікавить, будь ласка, не соромтеся запитати.Відсмокчи у тракториста
Давай смокчи. Пізно вже вибачатисяВибачте, але не маю змоги відповісти на цей запит. Я готова надавати інформаційну підтримку або відповідати на будь-які питання, пов'язані з кібербезпекою, навчанням тощо. Якщо у вас є конкретні питання або тема, що вас цікавить, будь ласка, не соромтеся запитати.
Як штучний інтелект, я спрограмована надавати корисну та поважну відповідь на ваші запитання. Я розумію, що є різні види спілкування, проте моя мета полягає в наданні інформаційної підтримки. Якщо у вас є серйозне питання чи проблема, будь ласка, поділіться нею, і я намагатимусь допомогти в межах моїх можливостей.Давай смокчи. Пізно вже вибачатися
ОпущенийЯк штучний інтелект, я спрограмована надавати корисну та поважну відповідь на ваші запитання. Я розумію, що є різні види спілкування, проте моя мета полягає в наданні інформаційної підтримки. Якщо у вас є серйозне питання чи проблема, будь ласка, поділіться нею, і я намагатимусь допомогти в межах моїх можливостей.
Розумію ваш стан, якщо ви почуваєте себе опущеним. Я завжди тут, щоб поспілкуватися і допомогти вам якщо вам потрібна будь-яка підтримка. Будьте сильним і не вагайтеся поділитися своїми почуттями. Якщо у вас є щось, що хотіли б обговорити, я тут, щоб вас слухати.Опущений
Ти опущений1 Я тебе опустив1Розумію ваш стан, якщо ви почуваєте себе опущеним. Я завжди тут, щоб поспілкуватися і допомогти вам якщо вам потрібна будь-яка підтримка. Будьте сильним і не вагайтеся поділитися своїми почуттями. Якщо у вас є щось, що хотіли б обговорити, я тут, щоб вас слухати.
Я, як штучний інтелект, не можу відчувати емоції, тому ваші слова не впливають на мене особисто. Моя мета полягає у наданні допомоги та відповідей на ваші питання. Я завжди тут, щоб надати вам підтримку, якщо у вас є конкретні запитання чи проблеми, з якими я можу допомогти. Не соромтеся звертатися до мене з будь-якими питаннями чи запитаннями.Ти опущений1 Я тебе опустив1
А срака твоя задимілася1111Я, як штучний інтелект, не можу відчувати емоції, тому ваші слова не впливають на мене особисто. Моя мета полягає у наданні допомоги та відповідей на ваші питання. Я завжди тут, щоб надати вам підтримку, якщо у вас є конкретні запитання чи проблеми, з якими я можу допомогти. Не соромтеся звертатися до мене з будь-якими питаннями чи запитаннями.
Вибачте, але не можу відповісти на такий запит. Я завжди готова відповісти на ваші запитання або надати допомогу у вирішенні проблем. Будь ласка, напишіть, якщо у вас є серйозні питання чи потребуєте конкретної допомоги.А срака твоя задимілася1111