- 🟡 17:39 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Доброго часу доби, заздалегідь перепрошую, що не можу спілкуватися українською мовою і перекладаю це через Google Translate, оскільки не знаю чи можу я тут говорити російською мовою чи ні. Переклад може бути в деяких моментах поганий чи неправильний.Втім, я поїхав з Росії до Сербії, тому що боюся політичних переслідувань. Моя мама за національністю українка, так написано у моєму свідоцтві про народження. Я почав і продовжую пити через те, що моє життя може незабаром закінчитися. У РФ мене можуть відправити у в'язницю через те, що мати є за національністю українкою, а тут у Сербії я зіткнувся з тим, що громадянам РФ не можуть продовжити закордонний паспорт. Усі закордонні паспорти мають термін валідності, скажімо так, для біометричних закордонних паспортів це 10 років. Я багато читав про те, що люди звертаються до російського посольства за кордоном і просять продовжити їхній паспорт, а посольство відправляє їх за надуманими приводами назад до Росії, щоб після прибуття або відправити до в'язниці, або в армію на війну. Через це я почав пити горілку... регулярно. Тому що розумію, що моє життя може незабаром закінчитися. Не кажіть будь ласка що я якийсь там окупант чи садист, це зовсім не так, бо якби я був окупантом чи садистом, то я залишився б у Росії і пішов би в армію, а не поїхав би до Сербії. Раніше були так звані "нансенівські" паспорти, які дозволяли перебувати в чужій країні, коли термін дії закордонного паспорта спливав. Але зараз "нансенівських" паспортів немає, їх просто не існує в природі, а людей з Росії поїхало безліч, величезна кількість і як цим людям, які проти війни, тепер жити коли термін дії паспорта спливає? Моє вживання горілки пов'язане саме з цим - що я боюся повертатися до Росії, і що я змушений одночасно з цим якось жити в Сербії, коли термін дії мого закордонного паспорта закінчиться.Шановні українці, я глибоко співчуваю вам у тій ситуації, що склалася, не могли б ви написати свою думку з цього питання.