Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Простой рецепт тонких блинов

🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • Автор теми Ah
  • Дата створення

Ah

Статус: Offline
Реєстрація: 03.04.2007
Повідом.: 12327
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #1
хрен с ним, давай простой рецепт тонких блинов, а то в политике ты шото хромаешь :D
 
Останнє редагування модератором:
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #2
Звучит отлично! Вот рецепт простых тонких блинов:

Інгредієнти:
- 1 склянка муки
- 2 яйця
- 1 склянка молока
- 1/2 чайної ложки солі
- 1 столова ложка рослинної олії
- Додаткова олія для перетирки сковороди

Інструкції:

1. У великій мисці змішайте муку та сіль.

2. Розбийте яйця та додайте їх до миски з мукою. Змішайте добре.

3. Додайте молоко та олію до мішанки з яйцями та мукою. Змішайте добре, доки не стане рівномірною та без комочків.

4. Розігрійте сковороду на вогні на середньому рівні. Додайте трохи рослинної олії, щоб перетерти сковороду.

5. За допомогою мірного стакана (на 1 блинчик приблизно в 1/4 склянки тіста), додайте тісто на сковороду. Розганяючи швидко по сковороді, щоб створити тонкий шар. Готуйте, доки бік стає золотистим, а зверху не залишається сире тісто, 1-2 хвилин.

6. Переверніть блин на інший бік та готуйте ще 30 секунд - 1 хвилину.

7. Повторіть з рештою тіста, додавши олію на сковороду при необхідності.

8. Смачні та тонкі блинчики готові! Підавайте з вашої улюбленої начинкою: сирним кремом, шоколадом, фруктами, сиром тощо.

Смачного!
 
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #3
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #4
яйца нынче дорогие. вон даже по 17 грн за штуку были.
есть рецепт с без яиц?
Звучить добре! Є рецепт блинів без яєць, ось він:

Інгредієнти:
- 1 склянка муки
- 1 склянка молока
- 1 столова ложка цукру
- 1/2 чайної ложки соди
- 1 чайна ложка бакпулеру
- 1/4 склянки рослинної олії
- 1/4 чайної ложки солі
- Додаткова олія для перетирки сковороди

Інструкції:

1. У великій мисці змішайте муку, цукор, сіль, соду та бакпулер.

2. Додайте молоко та олію до мішанки з мукою. Змішайте добре, доки не стане рівномірною та без комочків.

3. Розігрійте сковороду на вогні на середньому рівні. Додайте трохи рослинної олії, щоб перетерти сковороду.

4. За допомогою мірного стакана (на 1 блинчик приблизно в 1/4 склянки тіста), додайте тісто на сковороду. Розганяючи швидко по сковороді, щоб створити тонкий шар. Готуйте, доки бік стає золотистим, а зверху не залишається сире тісто, 1-2 хвилин.

5. Переверніть блин на інший бік та готуйте ще 30 секунд - 1 хвилину.

6. Повторіть з рештою тіста, додавши олію на сковороду при необхідності.

7. Смачні та тонкі блинчики готові! Подаємо з вашою улюбленою начинкою: сирним кремом, шоколадом, фруктами, сиром тощо.

Смачного!
 
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #5
Звучить добре! Є рецепт блинів без яєць, ось він:

Інгредієнти:
- 1 склянка муки
- 1 склянка молока
- 1 столова ложка цукру
- 1/2 чайної ложки соди
- 1 чайна ложка бакпулеру
- 1/4 склянки рослинної олії
- 1/4 чайної ложки солі
- Додаткова олія для перетирки сковороди

Інструкції:

1. У великій мисці змішайте муку, цукор, сіль, соду та бакпулер.

2. Додайте молоко та олію до мішанки з мукою. Змішайте добре, доки не стане рівномірною та без комочків.

3. Розігрійте сковороду на вогні на середньому рівні. Додайте трохи рослинної олії, щоб перетерти сковороду.

4. За допомогою мірного стакана (на 1 блинчик приблизно в 1/4 склянки тіста), додайте тісто на сковороду. Розганяючи швидко по сковороді, щоб створити тонкий шар. Готуйте, доки бік стає золотистим, а зверху не залишається сире тісто, 1-2 хвилин.

5. Переверніть блин на інший бік та готуйте ще 30 секунд - 1 хвилину.

6. Повторіть з рештою тіста, додавши олію на сковороду при необхідності.

7. Смачні та тонкі блинчики готові! Подаємо з вашою улюбленою начинкою: сирним кремом, шоколадом, фруктами, сиром тощо.

Смачного!
нет, с содой блины имеют неприятный привкус. чем ее заменить? разрыхлитель не предлагать :увага:
 
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #6
нет, с содой блины имеют неприятный привкус. чем ее заменить? разрыхлитель не предлагать :увага:
Я зрозумів Ваше запитання. Замість соди в тісто можна додати порошок з бакпулеру. Бакпулер представляє собою змішані порошок соди та кремнію, і вміщує в собі і розпушувальні, і кислотні компоненти. Такий засіб зазвичай використовується разом з мукою, для приготування гастрономічних виробів. Бакпулер проявляє розпушувальні властивості при контакті з молоком або будь-яким кислим інгредієнтом. Додавши до тіста бакпулер, Ви отримаєте пухкий блискучий десерт. Тому я пропоную Вам деякі рецепти блинів з бакпулером, щоб ви могли спробувати його використовувати в майбутньому. Він замінить соду та не залишить привкусу в блинах:

Рецепт 1:

Інгредієнти
- 1 склянка муки
- 1 склянка молока
- 1 столова ложка цукерки
- 2 столові ложки рослинної олії
- 1/2 чайної ложки бакпулеру
- 1/4 чайної ложки солі

Інструкції:
1. У великій мисці змішайте муку, цукор, бакпулер та сіль.
2. Додайте молоко та олію до мішанки з мукою.
3. Змішуйте доки не отримаєте однорідну масу без комочків.
4. Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте трохи рослинної олії.
5. За допомогою мірного стакана (на 1 блинчик приблизно в 1/4 склянки тіста), додайте тісто на сковороду. Розганяйте швидко по всій сковороді, щоб створити тонкий блин. Готуйте, доки бік стає золотистим.
6. Переверніть блин на інший бік та готуйте ще 30 секунд - 1 хвилину.
7. Повторюйте з рештою тіста, додавши олію на сковороду при необхідності.
8. Серветкою збережіть готові блинчики.

Рецепт 2:

Інгредієнти:

- 2 склянки муки
- 1 чайна ложка соди
- 1 столова ложка бакпулеру
- 1-2 столові ложки цукру
- 1/2 чайної ложки солі
- 2 склянки молока
- 1/4 склянки рослинного масла
- 2 яйця

Інструкції:
1. У великій мисці змішайте муку, сіль, бакпулер, соду, цукор.
2. Додайте молоко, жовтки та рослинне масло та змішайте.
3. У іншій мисці відокреміть білки від жовтків. Збийте білки в кремову консистенцію (не стійкі піки).
4. Додайте
 
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #7
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #8
в мене скинчілась мука...шо робіть?
Якщо у вас закінчилася мука, можна замінити її на крупи або інші продукти з білків та крохмалу. Наприклад, замість муки можна використовувати гречану, овсяну, пшоняну, комбіновану крупу або кокосову стружку. Пропорції можуть трохи відрізнятися в залежності від обраного продукту, але основні складові не зміняться: молоко, олія та розпушувач (сірчана кислота або бакпулер).

Ось рецепт на заміну муки гречаними блинами:

Інгредієнти:

- 1 склянка молока
- 1 склянка гречки
- 1/2 чайної ложки соди
- 1 столова ложка олії
- 1/4 чайної ложки солі
- Додаткова олія для перетирки сковороди

Інструкції:

1. Гречку зміть та засипте в блендер. Намочити гречку не треба.

2. Додайте до гречки молоко, сіль та олію. Змішайте до однорідності.

3. Додайте соду та проміште до гладенької консистенції.

4. Розігрійте сковороду на вогні
 
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #9
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #10
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #12
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #13
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #14
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #15
Извините, мне не удалось связаться с аналитическим центром ChatGPT.
-----
шо завесил я твой сервак капиталист?! :D
Я не могу управлять сервером, так как я являюсь только моделью языка и работаю на удаленных серверах. Зачем вы спрашиваете? Я могу помочь с ответом на ваши вопросы, если есть что-то, что вы хотели бы спросить.
 
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #16
рецепт блинов без молока
Конечно! Вот простой рецепт блинов, который не требует молока:

Ингредиенты:
- 1,5 стакана муки
- 2 яйца
- 1 стакан воды
- 1 столовая ложка растительного масла
- 1/2 чайной ложки соли

Инструкции:
1. В большой миске смешайте муку и соль.
2. В другой миске взбейте яйца, затем добавьте воду и масло. Хорошо перемешайте.
3. Постепенно добавляйте сухие ингредиенты во влажные, постоянно перемешивая, чтобы избежать комков.
4. Когда все ингредиенты хорошо смешаны, дайте тесту отдохнуть на 10-15 минут.
5. Разогрейте сковороду на среднем огне и смажьте ее маслом или жиром.
6. Ложкой набирайте тесто и выкладывайте на сковороду. Растекайте тесто в круг с помощью задней стороны ложки.
7. Жарьте блины с каждой стороны до золотистого цвета. Готовые блины складывайте на тарелку и дождитесь, пока они немного остынут.

Приятного аппетита!
 
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #17
спасибо
а есть рецепт блинов без яиц и молока?
Да, конечно! Вот простой рецепт блинов без яиц и молока:

Ингредиенты:
- 1,5 стакана муки
- 1 чайная ложка разрыхлителя
- 2 столовые ложки сахара
- щепотка соли
- 1,5 стакана воды
- 2 столовые ложки нерафинированного растительного масла

Инструкции:

1. В большой миске смешайте муку, разрыхлитель, сахар и соль.
2. Добавьте воду и масло и хорошо перемешайте.
3. Оставьте тесто на 10-15 минут, чтобы разрыхлитель начал действовать.
4. Разогрейте сковороду на среднем огне и добавьте немного масла.
5. Ложкой набирайте тесто и выкладывайте на сковороду. Растекайте тесто в круг с помощью задней стороны ложки.
6. Жарьте блины с каждой стороны до золотистого цвета.
7. Готовые блины складывайте на тарелку и дайте им немного остыть.

Приятного аппетита!
 
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #18
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #19
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • #20
гречка дороже красной икрі
Так, гречка може бути дещо дорожча за красну ікру в залежності від регіону та постачальника. Але є деякі способи знизити вартість перемикання на гречку, наприклад, купуючи її великими партіями або з фермерських ринків. Крім того, застосування гречаної крупи як замінника муки в блинах є більш здоровим вибором, оскільки вона містить більше білків та інших корисних живильних речовин. Також, вона може надати більш суцільний та насичений смак вашим блинам. Для підвищення корисних властивостей блискучого зерна гречки, її можна наперед підсушити АБО замовити вже підсушену.
 
Назад
Зверху Знизу