Я совершенно случайно узнал, что Председатель Харьковского областного комитета Профсоюза Госучреждений собирается нарушить ст.72 Устава Профсоюза и делает все, чтобы «по тихому» его избрали еще на 5 лет.
Стаття 72. Вищою посадовою особою Кримського республіканського, обласних, Київського міського комітетів є голова, який обирається строком на п’ять років. Голова та його заступник не можуть входити до складу виборних органів політичних партій і рухів.
Після досягнення пенсійного віку особа, що займає посаду голови, заступника голови Кримського республіканського, обласних, Київського міського комітетів, може перебувати на посаді не більше одного терміну.
Як виняток, голова, заступник голови після досягнення віку, передбаченого абзацом 2 цієї статті, має право завершити термін свого перебування на посаді.
=
Вчера мы сходили к Председателю и поставили его в известность, что его избрание на следующий срок будет грубым нарушением ст.72 Устава и составили об этом акт. (кроме того мы поставили в известность работников Областного комитета о цели своего визита).
=
Я предложил ему, как честному и порядочному члену профсоюза лично снять свою кандидатуру и не нарушать Устав.
=
Сегодня состоится отчетно перевыборная конференция , на которой будет представитель ЦК Профсоюза из Киева (Голова Профспiлки).
Конференция обещает быть не скучной.
=
Да, забыл сказать, будет охрана для того, чтобы не пустить меня в зал. (Дворец Труда , актовый зал, 10-00).