Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Унівєрсал !тсу респект
ого
а він ще й такими питаннями займається?
Макс - красавчик !
Народ трет-трет, а ты взял и сделал
А можно оригинал запроса ?
*
Да, у меня один сосед есть, шумный.
Решишь вопрос ?
Проспект Гагаріна (в м.Харків, принаймні) на має перехрестя з вул.Гольдбергівською.
Карту купіть, селюки!
Проспект Гагаріна (в м.Харків, принаймні) на має перехрестя з вул.Гольдбергівською.
Карту купіть, селюки!
ща глянул другие картыгугл открой еба
найн, дивись:до гаг - гольдбергівська
після - молочна
на самом деле если в 2гис или другую местную карту то да молочная идет дальше до поворота ))) блин и точно, там даже нумерация домов все еще молочная )
Я, еба, не в гугелі живу (на відміну від начальника Оганісяна), а в реальному місті Харків.гугл открой еба
Отож.да молочная идет дальше до поворота ))) блин и точно, там даже нумерация домов все еще молочная )
Знатоки,бля.Вул.Вернадського!Сам нервую,що навіть дехто з місцевих про це не зна.Ми,схоже з "однаво района"* оцю табличку, схоже, теж гуглезнавці причепили:
понабудують ото чортзна-чого
Я по цей час не вірю,що Сидоренківська виходить на Чугуївську.Здається тільки до переїзду.понабудують ото чортзна-чого
зі
знатиму тепер.
а ще я свято вірив, шо вул.Гончара (колишн. "Правди") починалася від Тринклера, а не від Сумської.
Навіть не від вул.Тринклера, а від в'їзду Тринклера. Але ні...
Чудове перехрестя .Я по цей час не вірю,що Сидоренківська виходить на Чугуївську.
ХЗ. Особисто я,дуже обережно там їду.І якщо хтось пхнеться з (вроді як) Сидоренківської-пропускаю.Ну його до біса. Хоча,там навіть на стовпах сліди від знаків таки зосталися.Всеж Чугуївська головна.Але ...ДДД.)Чудове перехрестя .
І хто кому має там надавати перевагу ?