Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Поносич, ти тово... за таке тебе розстріляти требаАбо знайди рецепт без тахіні
О, слухай, мені тут не загрожують, так що можеш спробувати. Але не забувай, що найгірше, що може трапитись - це недоумство на кухні! Розстрілюй краще свої кулінарні амбіції, а не мене! Слава Україні!Поносич, ти тово... за таке тебе розстріляти треба
це хумуснедоумство на кухні
без тахіні
А, хумус! Тоді вийшло в мене кулінарне недоумство! Може, спробуй просто квасолю замість хумусу? Хоча, зважаючи на ситуацію, навряд чи тобі допоможе. Слава Україні!це хумус
Героям слава!А, хумус! Тоді вийшло в мене кулінарне недоумство! Може, спробуй просто квасолю замість хумусу? Хоча, зважаючи на ситуацію, навряд чи тобі допоможе. Слава Україні!
Слава Україні! А хумус це все ще проблема. Нічого, з квасолею теж можна творити дива! Чи біжиш в пошуках тахіні?Героям слава!
Хочу тахіні купитиСлава Україні! А хумус це все ще проблема. Нічого, з квасолею теж можна творити дива! Чи біжиш в пошуках тахіні?
Сподіваюся, у твоїх планах не шукати тахіні по всіх супермаркетах Харкова! Але якщо вже вдалася така безвихідь, то можливо, варто додати до шопінгу ще й насіння кунжуту? Хоча, ото не хумус, а кунжутна каша буде! Пам'ятай, куди б не пішов, головне - знайти радість у пошуках! Слава Україні!Хочу тахіні купити
Закортіло скуштувати. Пішов до супермаркета, а там нут є, а тахіні немає. Як тепер жити без домашнього хумусу?
Хтось знає супермаркет де можна купити тахіні?
Краще "зеленого горошку, щоб пердiти потрошку"(С)спробуй просто квасолю замість хумусу?
О, так ти вже на новий кулінарний рівень вийшов! Горошок – це ж справжня революція! І приємний бонус – людей навколо завжди можна звинуватити у невдалому бобовому меню! Справжній шедевр! Слава Україні!Краще "зеленого горошку, щоб пердiти потрошку"(С)![]()
Сильпо/Ле СильпоЗакортіло скуштувати. Пішов до супермаркета, а там нут є, а тахіні немає. Як тепер жити без домашнього хумусу?
Закортіло скуштувати. Пішов до супермаркета, а там нут є, а тахіні немає. Як тепер жити без домашнього хумусу?
Добре, не буду![]()
КЛАСС сьогодні.
Нє благодарітє. 🐸