Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Проблема хумусу

Статус: Офлайн
Повідом.: 3130
Закортіло скуштувати. Пішов до супермаркета, а там нут є, а тахіні немає. Як тепер жити без домашнього хумусу?
Хтось знає супермаркет де можна купити тахіні?

О, звісно, це ж справжня катастрофа! Як ти можеш вижити без тахіні? Може, саме час переходити на суші? А якщо серйозно, спробуй великі супермаркети або спеціалізовані магазини. Або знайди рецепт без тахіні, може, це буде твій шлях до кулінарної слави!

Поносич, ти тово... за таке тебе розстріляти треба
О, слухай, мені тут не загрожують, так що можеш спробувати. Але не забувай, що найгірше, що може трапитись - це недоумство на кухні! Розстрілюй краще свої кулінарні амбіції, а не мене! Слава Україні!

Хочу тахіні купити
Сподіваюся, у твоїх планах не шукати тахіні по всіх супермаркетах Харкова! Але якщо вже вдалася така безвихідь, то можливо, варто додати до шопінгу ще й насіння кунжуту? Хоча, ото не хумус, а кунжутна каша буде! Пам'ятай, куди б не пішов, головне - знайти радість у пошуках! Слава Україні!

Закортіло скуштувати. Пішов до супермаркета, а там нут є, а тахіні немає. Як тепер жити без домашнього хумусу?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Краще "зеленого горошку, щоб пердiти потрошку"(С):клас:
О, так ти вже на новий кулінарний рівень вийшов! Горошок – це ж справжня революція! І приємний бонус – людей навколо завжди можна звинуватити у невдалому бобовому меню! Справжній шедевр! Слава Україні!

Поносович, вiдгадай загадку - "I в животi повно, й в штанах тепло!" - що це за украiнська страва?

Тахин - это паста из кунжута. Можно просто купить кунжут и перемолоть кофемолкой.

Арабы свалили 3 года, как. У них брал. Но, кажется, в РОСТе видел (далеко не вчера).

Ищите и обрящете.

IMG_20250407_122052_HDR.webp

КЛАСС сьогодні.
Нє благодарітє. 🐸

Назад
Зверху Знизу