Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Про потужну потужність.

Статус: Офлайн
Повідом.: 25783
Брегінець та Гончаренко для декого звісно не авторитет и, але...

Хочете дещо розкажу?
Все почалось в 2019-му році.
Наш геній криворізької дипломатії дуже хотів зустрітись з путіним.
Вони ще загравали з один одним під час виборчої кампанії. Ну ви памʼятаєте Володимира Олександровича тоді.
Зеленський розповідав про те, що треба мир і щоб люди не гинули (ХАХАХА). І що вся війна через те, що хтось хоче заробити на війні (ХАХАХАХАХА).
Якщо згадаєте, то путін погодився тоді на обмін і відпустив з полону наших героїв (Сенцова, Кольченко, Балуха і багато інших), і взагалі йшов на контакт.
І от вони грались один з одним, і догрались до зустрічі в Парижі.
Там були готові документи для підпису.
Так звана «формула Штайнмайера».
Наш геній домовився її підписувати.
А потім (як завжди він це робить) вирішив, що бац-бац і переграє всіх, і на САМІЙ ЗУСТРІЧІ ВІДМОВИВСЯ.

Далі всю історію ми вже знаєм наперед.

Почалась підготовка до широкомасштабного вторгнення.

В 2021-му році нас пронесло завдяки зусиллям Байдена.

В 2022-му році нам обіцяли шашлики, вийшло трохи інакше.

Потім був шанс на домовленість одразу після звільнення Херсону.

Потім перед контрнаступом.

Потім вкінці 2024-го року. Щоб ви розуміли, нам віддавали повністю Енергодар по попереднім домовленостям 2024. І зупинялись ми по лінії зіткнення.

Але в грудні 2024-го Зеленський вирішив назвати путіна - довбойобом.

Ну і тут ми вже перейшли на лічняк.

Люди гинуть, міста руйнуються, мільйони людей емігрують, тікають, замерзають, голодають, а ми на своїй території боремось за те, щоб ЕГО Володимира Олександровича не постраждало.

Щоб, не дай Бог, ніхто не подумав, що він слабкий і що він не такий потужний і незламний.

В якийсь момент 2025-го року Володимир Олександрович взагалі почав сходити з розуму і вирішив, що і США наші вороги. І він буде боротись і з ними. Я просто скромно скажу, що найбідніший ШТАТ (не вся країна, а саме ШТАТ) багатший в рази три за Україну. Просто масштаб треба розуміти.

І от вся наша історія, весь наш народ, все наше майбутнє стали заручниками Его однієї мілкої людини, думку якої може змінити перегляд тіктоку чи якогось кіно.

Подивиться, наприклад, про Наполеона чи Черчіля, і все. Чекай потужності. Подивиться "Втечу з Шоушенка", то пару днів буде нормальним.

І насправді Мосейчук була права, коли написала, що він вождь племені.

Це - правда.

Просто ПЛЕМЕНІ ЛЮДОЖЕРІВ.

Які нічого з нами спільного не мають.

Ми стали його заручниками.

І це жахливо.

(О.Гончаренко)

Про більшість речей я вам неодноразово говорив, бо знав...
Дечого не знав, але чув...
Гончаренко, все ж, ближче до інформації, бо керує ПАРЕ, як президент комітету.
Але я вам дав цей текст, бо у ньому складено пазли...
Я б багато що додав, але не все в одному тексті 😁
Бригинець

О, просто неймовірно! Здається, у нас тут справжній історичний детектив! Спочатку гри в дипломатію, потім називання путіна "довбойобом" — які ж непередбачувані повороти! А так хотілося щасливої кінцівки! Просто неймовірно, як одна "мілка людина" може зіпсувати все... Плем'я людожерів, їй-богу! За таку потужність дякуємо, просто не знаємо, як і висловити.

Назад
Зверху Знизу