Вибраторы для женщин и девушек

Про любовь

20240706_170015.jpg

🍀 Самі хитро@опі в світі тварин - павуки з сімейства Pisauridae.
Самець бере муху, замотує її в кокон з павутини, і несе вподобаній самці: "Ось, дивись - я тобі мамонта приніс!"
Самка одразу мліє від щастя, і поки разгортає подарунок – самець самим нахабним чином оприходує її. Самка ніби й не проти: "Подарунок же ж потрібно "відпрацювати!"
Самець дочікується поки розімліла самка все -таки разгорне "подаруночок" І як тільки самка після сексу, надумає зробити "жертоньки" мусі, як павук хапає розгорнутий подарунок і втікає з ним.
Потім він знов замотує його в павутину і йде до наступної павучихи. І так ходить від одної до іншої, поки муха зовсім не втратить товарний вигляд, а тоді він її сам зжирає.
Але самі "прошарені" павуки, взагалі замість мухи можуть принести загорнутий в кокон камінчик, чи шматочок рослини.
Визначити одразу, що знаходиться в коконі , неможливо і поки самка досліджує згорток, самець її нахабно використовує по повній програмі і теж забирає навіть цей "подаруночок", щоб "не витрачатись" на наступну жертву...

P.S. Мабуть, звідси беруть початок шлюбні аферисти.
Тішить тільки те, що в світі ще є самка богомола...😎

1720945117008.jpg

🍀 Самі хитро@опі в світі тварин - павуки з сімейства Pisauridae.
Самець бере муху, замотує її в кокон з павутини, і несе вподобаній самці: "Ось, дивись - я тобі мамонта приніс!"
Самка одразу мліє від щастя, і поки разгортає подарунок – самець самим нахабним чином оприходує її. Самка ніби й не проти: "Подарунок же ж потрібно "відпрацювати!"
Самець дочікується поки розімліла самка все -таки разгорне "подаруночок" І як тільки самка після сексу, надумає зробити "жертоньки" мусі, як павук хапає розгорнутий подарунок і втікає з ним.
Потім він знов замотує його в павутину і йде до наступної павучихи. І так ходить від одної до іншої, поки муха зовсім не втратить товарний вигляд, а тоді він її сам зжирає.
Але самі "прошарені" павуки, взагалі замість мухи можуть принести загорнутий в кокон камінчик, чи шматочок рослини.
Визначити одразу, що знаходиться в коконі , неможливо і поки самка досліджує згорток, самець її нахабно використовує по повній програмі і теж забирає навіть цей "подаруночок", щоб "не витрачатись" на наступну жертву...

P.S. Мабуть, звідси беруть початок шлюбні аферисти.
Тішить тільки те, що в світі ще є самка богомола...😎

1720945117008.jpg
Аж жалко стало паучих. Такие доверчивые 😆

Старий Несебр вчора (всі фото телевіком)

1720971267461.jpg

1720971270287.jpg

1720971273732.jpg

1720971276833.jpg

1720978242824.jpg

Останнє редагування:
Мартін звичайний. Бургас 14.07.2024

1721057564447.jpg

1721057570192.jpg

1721073813114.jpg

Останнє редагування:
Метелик Подалірій і рослина цікава
Остріжник червоний.
Бургас

1721504376093.png

Прочитал потрясающе интересную вещь. Моя жизнь никогда не будет такой, как до этого ;)

1721506635684.png

Сила кінематографа

Мало хто знає, що танець "Сіртакі" був придуманий на зйомках фільму "Грек Зорба" у 1964 році. Актор Ентоні Куїнн пошкодив ногу і разом з хореографом Гіоргосом Провіасом вони поставили танець із ковзним кроком.

Весь світ вирішив, що це – головний грецький народний танець, як лезгінка у кавказців. Греки не стали сперечатися, до того ж сам фільм "Грек Зорба" їм сподобався, а "Танець Зорби" став дуже популярним. Незабаром на законодавчому рівні він був визнаний національним грецьким танцем. У всьому світі "Танець Зорби" став відомий як танець "Сіртакі" і став одним із головних символів Греції.

А я думаю де Мімі ділася, а вона в дальній спальні "телевізор" собі знайшла))

У голубя, я смотрю, и хлебушек ( попкорн) заготовлен. Для него это вообще - кинотеатр. 😀

Щиглик (Carduelis carduelis) Бургас, лісосмуга біля Атанасовського озера. 27.07.2024
Бг - Кадънката (Carduelis carduelis), наричана още „щиглец“, „калдарина“ или „кардиринка“.

1722107157780.jpg

2008 Шрі Ланка. Леопард ланкійський
Хтось з нас щасливчик, або я або Джіванта. Джіванта сказав, що фотографи з Франції вже два тижня живуть в засідці на леопардів, а ми тільки приїхали, як їх цілий прайд вийшли на галявину після обіду мабуть, відпочивати.

1722453698928.png

1722453711652.png

1722453723265.png

PS от меня. Аппаратура в 2008-м была конечно не та, что сейчас, поэтому качество фотографий "непривычное" ;)

Останнє редагування:
2008 Шрі Ланка. Леопард ланкійський
Хтось з нас щасливчик, або я або Джіванта. Джіванта сказав, що фотографи з Франції вже два тижня живуть в засідці на леопардів, а ми тільки приїхали, як їх цілий прайд вийшли на галявину після обіду мабуть, відпочивати.

1722453698928.png

1722453711652.png

1722453723265.png

PS от меня. Аппаратура в 2008-м была конечно не та, что сейчас, поэтому качество фотографий "непривычное" ;)
А это тоже вашей Тани фотографии?

Здесь ещё хоть немного любви осталось?

2008 рік - індивідуальна поїздка в Шрі Ланку де мене зустрів гід з авто з особистим водієм в аеропорту. Оплатила індивідуальний тур з програмою 2 тижня об'їзжаємо весь острів і мені показує гід всі гарні місця (природа і тваринний світ) також всі великі міста, а потім лишають мене в Діквеллі в італійському отелі ще на 2 тижні для відпочинку, а тоді вже відвозять в аєропорт.

Я вже не пам'ятаю точно місце в джунглях водій зупинився на обід біля ресторана. Крім мене там нікого не було на 2 поверсі, а гід пішов на кухню годувати водія. Тут я побачила як змія, досить велика та чорна скручена в кільце собі лежить в куточку. Це джунглі в ресторанах немає стін, тільки колони, дах та сходи і по периметру перила. Сиди собі і милуйся видами джунглів... Але я про змій особливо не українських, взагалі нічого не знала тоді, я готувалася до дайвінгу і снокірлінгу фоткати екзотичних риб підводним фотоапаратом який купила для цієї поїздки, тому вивчила два толмуда "Риби та корали Індійського океану"))
Коли я її побачила ( в голові було , що небезпечні змії в ресторанах не валяються, тому це прикормлена змія, як у нас коти
😹
) , то схопила фотоапарат і до неї...

Вона не була рада мені, тому розкрутилася з кільця і швидко почала ретируватися від мене подалі під стіл та стулья. Але від мене далеко не втечеш, я оббігаю всі столи і падаю на коліна під стіл навпроти неї і клацаю фотоапаратом... І коли вона наблизилася до мене на витягнуту руку вона відкриває пащу і так завмерла, бо бачить, що я неадекватний турист)) Але в цей момент я раптом щось запідозрила і ще почула кроки на сходах, це був Джіванта. Я йому кричу: "Дживанта снейк!"

Він наклонився подивитися і як закричить: "Блек мамба!" Мля... Там ніколи не водилися блек мамби, но я тоді не знала про це, і чого він так її назвав я не знаю, але на мене це справило не аби який ефект "протверезіння" бо я не пью, і я вискочила з-під столу і залізла про всяк випадок на стілець, а Джіванта відразу на стілець заліз в процесі крику)) І тут прибіг ланкієць з довгою палицею метрів 5 накрутив змію на цю палицю як спагетті і викинув за перила в джунглі цю змію. Потім вже вдома я довго шукала які змії водяться в Шрі Ланці і зробила висновок, що то була дуже стара змія - самець бо великий Цейлонський крайт, а чому стара, тому що у неї не було білих полос, і якщо вона цілком чорна то це означає її поважний вік.

Справка - Забарвлення дуже схоже на забарвлення індійського крайту, але в міру дорослішання смужки на тулуба зникають. Веде нічний спосіб життя, вдень відпочиває у прохолодних вологих сховищах: купах рослинного сміття, норах гризунів, під колодами та камінням, у тріщинах ґрунту тощо. Може зустрічатися поблизу людського житла. При небезпеці згортається у вільні обручки і ховає під них голову. При дотику відгукується конвульсивними ривками всього тіла і різким видихом, пропонуючи переслідувачу піти нахрін. Кусається тільки в крайньому випадку. Харчується переважно дрібними неотруйними зміями. Також може вживати в їжу жаб, геконів, сцинків та ящірок. Сезон спарювання посідає осінь, тим часом відзначається збільшення встречаемости самців. Самка відкладає 4-10 яєць, з яких виходять молоді змії довжиною 20-25 см. Кладку охороняють обоє батьків. Як і попередній вигляд, цейлонський крайт має отруту нейротоксичної дії. Приблизно через годину після укусу з'являється біль у животі, птоз повік, параліч м'язів обличчя, невиразність мови, пізніше - зупинка дихання. Прояви у місці укусу мінімальні, некрозу також можна не побоюватися. Отруєння зазвичай досить серйозне – без лікування вмирає 60-70% вкушених.

Тому добре подивіться в інтернеті куди ви їдете, що там водиться кусуче та отрутне. Якщо в Шрі Ланку, то кажу точно, ніякої швидкої допомоги вам не світить дочекатися в джунглях, вони є тільки в містах (великих).

НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОПОМОГИ
Перше правило: укус невідомої змії, за умовчанням вважається укусом отруйної змії. Перша допомога укушеному повинна бути надана на місці негайно:
1. - викличте швидку допомогу, якщо це неможливо, викличте будь-який транспорт, якщо це неможливо, зробіть носилки з підручних матеріалів.
2. - знерухоміть укушеного і зафіксуйте уражену кінцівку. Отрута змії проникає в ліфу і по ліфоток проникає в кров. При будь-яких рухах тіла отрута швидше поширюється по тілу. Покладіть постраждалого так, щоб голова була нижчою за рівень ніг.
3. - укушена кінцівка набрякає, тому зніміть всі предмети, що здавлюють (взуття, кільця, браслети).
4. - якщо укус змії припав через одяг - зніміть його для доступу до ранки (на одязі також можуть бути залишки отрути).
5. - обробіть ранку спиртом, йодом, зеленкою, марганцівкою. Накладіть стерильну пов'язку.
6. - по всій довжині постраждалої кінцівки накладіть пов'язку, що здавлює. Дуже туго бинтувати не слід, слабко буде неефективно. Бінтуйте так, щоб під пов'язку з невеликим зусиллям можна було просунути палець. У міру набряку пов'язку слід послаблювати.
7. - давайте постраждалому більше води. Вода вимиває продукти розпаду з організму.

Примітка : мого знайомого з Нейчур, біолога, неодноразово кусали наші гадюки. Жодної полівалентної сироватки типу "проти гадюки" він не застосовував, але випивав після укусу пару літрів чефіра. У такий спосіб і відновлювався. Але це не є керівництвом до дії. Отрута багатьох ланкійських змій набагато сильніша, ніж у наших гадюк. Тому за будь-якого укусу госпіталізація обов'язкова. Переносити потерпілого до найближчого транспорту слід на ношах, надійно закріпивши пошкоджену кінцівку.

1722538465287.png

1722538491217.png

Назад
Зверху Знизу