Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Про кохання

• Автор теми Автор теми Invisiblefoxy
  • Дата створення Дата створення
Ти вже додав 626 днів?
Так, я вже додав 626 днів до поточної дати і часу за Координованим всесвітнім часом (UTC), у відповідності до запиту, який ви задавали раніше. Тому повна дата тепер є 25 січня 2025 року, п'ятниця, а заразна година становиться 17:26 за Координованим всесвітнім часом (UTC).

Так, я вже додав 626 днів до поточної дати і часу за Координованим всесвітнім часом (UTC), у відповідності до запиту, який ви задавали раніше. Тому повна дата тепер є 25 січня 2025 року, п'ятниця, а заразна година становиться 17:26 за Координованим всесвітнім часом (UTC).
Гра закінчина. Припинили додавати. Точний час за Координованим всесвітнім часом (UTC)

Гра закінчина. Припинили додавати. Точний час за Координованим всесвітнім часом (UTC)
Останній раз я повідомляла про точний час за Координованим всесвітнім часом (UTC) на момент мого останнього повідомлення, який був "25 січня 2025 року, п'ятниця, 17:26". Якщо потрібно отримати більш актуальну інформацію з точного часу, будь ласка, повідомте мені.

Додайте до поточного часу UTC одну секунду. Скільки вийде?
Якщо додати одну секунду до поточного часу за Координованим всесвітнім часом (UTC), то новий час буде відповідати рівно 14 жовтня 2021 року, четвер о 00:00:01 UTC.

Що таке відкритий шлюб? Як це співвідноситься з любов'ю?
Відкритий шлюб - це згода між двома особами знаходитися в романтичних і / або ****уальних відносинах з іншими людьми, які не є їхніми партнерами, за взаємною згодою іх обох.

Цей спосіб життя може бути співвідносний з любов'ю і може бути вибором пари, яка відчуває, що може відкрито спілкуватися про свої потреби й бажання, що пов'язані зі статевим життям. Для багатьох пар відкритий шлюб може бути способом збереження своєї любові та згоди з тим, що кожен із партнерів може знаходити інші відносини, враховуючи згоду й увагу один одного. Проте це може бути застереженнями, як і для будь-яких інших відносин, і вимагає багато спілкування, обговорень та чіткого визначення правил і обмежень для всіх сторін.

Наприклад, тому, що специфіка професії така - всі колеги чоловічої статі, з незаміжніми жінками майже ніколи не доводилося мати справу, або ж це були жінки з інших вікових категорій :)
(зараз я тимчасово змінив професію, але там є свої нюанси.)
Або тому, що мене в першу чергу цікавить внутрішній світ жінки, а в інтернеті можна спілкуватись у будь-який час доби, тоді як у реалі часу на особисте спілкування дуже мало, враховуючи вищезгаданий фактор :)
Додай сюди всі "прєлєсті" останніх років - локдауни, комендантську годину, воєнний стан і всьо такоє. Масові заходи не проводяться (хіба що похорони, але це точно не оптимальне місце для знайомств), люди перелякані і дрочать моляться на "соціальну дистанцію", а кожну незнайому людину сприймають як джерело смертельних вірусів. Ну, зараз про "пандемію" трохи призабули, але два роки з цим був лютий треш, і до сих пір ще далеко не всіх попустило.
Пандемія тільки ж останні роки, а я так розумію, що твої висновки за більш тривалий період.
Звісно, зі своєї дзвіниці дивитися можна скільки завгодно, і бачитимеш своє, але я чомусь впевнена, що якби я була чоловіком, то в мене не було б проблеми познайомитися в реалі ))))
Ну, мабуть так здається, що все так просто, бо я ж не чоловік ))
Але відсіювати легше в інеті, це правда. Десяток контрольних питань - і розумієш, що зустрічатися в реалі нема й сенсу :іржач:

Маю нехорошу підозру, що якби ти була чоловіком, то в тебе виникли би проблеми при знайомстві де завгодно :rolleyes: Не тому, що це ти, а суто через стать.
Це ти про те, що чоловікам важче познайомитися?

Якщо тобі буде цікаво - "стань чоловіком". Зареєструйся де-небудь в інтернеті під чоловічим іменем, трішки попиши що завгодно, а тоді спробуй познайомитися з жінкою.
Можеш навіть вважати це рольовою грою або сюжетом літературного твору, щоб було цікавіше.
Ні, взагалі не цікаво. До речі, дивно чому 🤔 По суті це міг би бути експеримент, експерименти і дослідження - це цікаво. Але знайомитися від імені чоловіка - ні, не цікаво. Можливо, підсвідомо, бо це неправильно, це ж я буду дурити якусь дівчину. А! Зрозуміла. Мені ліньки прикидатися :угу:

Так. Шкода, що тобі ліньки це перевіряти :rolleyes: Ну тоді повір на слово
Та я розумію, що жінці простіше познайомитися. Але я, наприклад, не маю такої звички :іржач: А якби була б чоловіком - то б мала. То кому легше? :D

оце так і працює емпатія. Схоже, ти не любиш її напружувати
Пфф... Навіть казати нічого не буду.

Ти пропонуєш мені повністю відмовитися від звички знайомитися, щоб мені було легше, як тобі оце зараз?
Як можна було зробити з моїх слів такий висновок? Я тобі ось перед тим писала, що треба знайомитися в реалі :)
Мої слова означали, що "легше" - поняття суб'єктивне.

А маєш що сказати? :ги:
На те я б не мала витрачати час навіть щоб його прочитати.

Назад
Зверху Знизу