И будет как всегда - в приложении будут видны только документы, выпущенные после 2013 года?
А всем, у кого старые паспорта - нифига не будет отображаться в приложении?
Обычный гугл-переводчик. В данном случае корявый.
Потому как application в данном случае - именно что-то добавочное к уже имеющемуся.
Тобто - додаток.
Вираз "Application Software" описує програмне забезпечення, що використовується для прикладних задач: редагування тексту, відтворення медіа, тощо. Отже, слідуючи за семантикою, його прийнято перекладати як "прикладне програмне забезпечення". Термін "застосунок" є близьким за значенням до останнього, як дещо, що має певне застосування для користувача.
З іншого боку, можемо розглянути семантику терміну "додаток" як програми, що була додана до системи для розширення її можливостей. Але у такому випадку переклад не є змістовно точним - системне програмне забезпечення також може не бути власне частиною операційної системи як такої. Більш того, термін "додаток" може використовуватись як "додатковий елемент програми" - "розширення".
Ти випадково не за зєлєнского голосував?
microsoft використовує слово "застосунок". Наші медіа - також.
Додатком до осі буде сервіспак.Ты лучше скажи, сможет ли Дія в нынешнем виде самостоятельно работать без андроида или ios?
И чем она тогда является по отношению к оси, как не дополнением?
украинцы, просто в 50-х годах поехали осваивать японскую целинуТак вони японці.
мне пишет нормально - програми, без додатков и застосункав
і ще цікавить
якщо програми створюються програмістами
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
то ким створююсть застонки?))
А кораблі ходять, а не плавають....тебе чекає ще стільки відкриттів попереду
Звучит как-то по дебильному. Застосування - применение (по украински). Застосунок - применялка?Застосунок
Застосуванцамито ким створююсться застосунки?))
Сдается мне эти рекомендации филолух писал, с дипломом ХГУ. Вот, оказывается, и мелкомягкие от этого термина уже отказались.
Потому что Application software - это добавочный софт, а не добавленный софт. Есть разница.
Так я ж і кажу що є
Ще з лютого минулого року в електронці все.
Имея валидный токен приложение может ходить в любой реестр и получать от тебе любую информацию которая известна государству о тебе. Включая номер не только телефона о котором шла речь в оригинальном посте, а и количество денег на твоих монобанковских счетах.
А ты наверное айтишник, ум через уши лезет, и шапка давит, не иначе.
Так цікаво спостерігати як тебе постійно бомбить на тему застосунків та пзти так переживаєш за істіну
В реестры оно ходит с данными полученными от банка (имя фамилия отчество, дата рождения, номер/серия паспорта, инн) а не с токеном. Через банкайди банки не предоставляют информации о счетах, картах, депозитах и кредитах. Хватит эти страшилки рассказывать
Просто тут кто-то думал что Дия его номера телефона не знает. Вот я и уточнил что знает. И может узнать не только его.
Цукерберг визнав провину Facebook у витоку даних користувачівХватит эти страшилки рассказывать
Помітно. Персен заспокоїтьМеня бомбит
Так а что может ещё знать?