Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

Приглашаем к сотрудничеству фолк-коллектив

🔴 05:17 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 610
  • 🔴 05:17 Повітряна тривога в Харків.обл.
Приглашаем к сотрудничеству фолк-коллектив

Свентояр (slavonic folk-metal band) готується до випуску своєї другої студійної роботи у широкий загал і тепер має наміри у найближчому майбутньому зайнятися обробкою східно-слов'янського фольклору. Для цього було б цікаво поспівпрацювати із фолк-ансамблями, які зацікавлені у тому ж і мають бажання сумісно відтворити і обробити стародавні українські, російські й білоруські народні твори разом із нами.
Матеріал вже підбирається, але це тільки початок, тому матимуть місце пропозиції щодо самих творів. Буде, де розгулятися - це безумовно.
Зі своєї сторони надаємо обробку творів у рок-вигляді, зі сторони питомого колективу чекаємо народної обробки і аутентичного музичного мислення.

Пишіть сюди, ЛС або зв'язуйтесь за іншими засобами: ICQ 366660369, тел. (063)715-97-21, (095)336-41-50

Для ознайомлення із вже готовим матеріалом пропоную відвідати офіційну сторінку гурту
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
, або долучится до групи ВК
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Останнє редагування:
Ну, якщо українською - тоді ВГОРУ, наприклад! :))

ЗЫ: в тему чи нє, знаю, при БК смт. Пересічне (20 км від м. Холодна гора) є фольк-колектив. Може, стане в нагоді така інфа. Удачі!!

Шпунтик, у тебя по украинскому языку в школе двойка была?

Хуевый из тебя долбославславянин.

Ну, якщо українською - тоді ВГОРУ, наприклад! :))

ЗЫ: в тему чи нє, знаю, при БК смт. Пересічне (20 км від м. Холодна гора) є фольк-колектив. Може, стане в нагоді така інфа. Удачі!!

Я перечитал еще раз все мною написанное и нашел только одну маленькую ошибку, которую исправил. Видишь еще? Ну так выкладывай, буду только рад своему совершенствованию у володінні рідною мовою

Я перечитал еще раз все мною написанное и нашел только одну маленькую ошибку, которую исправил. Видишь еще? Ну так выкладывай, буду только рад своему совершенствованию у володінні рідною мовою

Здається, ти не того процитував :D

Точно :D

Шпунтик, у тебя по украинскому языку в школе двойка была?

Хуевый из тебя долбославславянин.

Я перечитал еще раз все мною написанное и нашел только одну маленькую ошибку, которую исправил. Видишь еще? Ну так выкладывай, буду только рад своему совершенствованию у володінні рідною мовою.

:)

Назад
Зверху Знизу